Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » General » Adidas Superstar 80s Bestellen goedkoop Messages in this topic - RSS
3/11/2018 9:30:35 PM
Gauthier85
Posts 2
Adidas Superstar 80s Bestellen goedkoop


Pharrell en adidas Originals blijven samenwerken, waarbij de adidas Stan Smith wordt gebruikt als een meer dan klaar doek voor het sluwe werk van de creatieve visionair. Gisteren werden we getrakteerd op een preview van een gloednieuwe creatie van het founding member van The Neptunes met een vilten tennisbal als bovendeel in een verwijzing naar het speelverleden van de sneaker. Het lijkt erop dat er nog meer in petto is terwijl de winnaar van de Grammy Award naar Instagram ging voor een debuutalbum voor een regenboog
van Adidas Superstar 80s Heren voor de nabije toekomst.

Franchise speler Derrick Rose is een man die veel adidas sneakers heeft die zijn naam dragen. De meeste daarvan zijn echter wel uitvoeringsmodellen - zijn beeltenis is niet al te vaak uit die specifieke categorie gekomen. Hier wordt een model getoond dat Chicago's zoon naar een meer klassiek georiënteerd platform brengt - de Adidas Superstar 80s Dames. Niet alleen botste zijn gezicht op de tong, maar zijn geboortejaar is ook gestreept langs de achterkant van de schoenen.

NIGO voegt een nieuwe editie van de Superstar toe aan de 2015-viering van het model als onderdeel van zijn voortdurende samenwerking met adidas Originals. De NIGO x Adidas Superstar 80s Bestellen goedkoop "Pioneer" heeft een all-over print, het 'Grand Slam' ontwerp van NIGO en geïnspireerd door zijn liefde voor sportkleding en Americana. De print is op een grijze lederen voet met witte accenten, vol met adidas-logo's en Superstars.

Er wordt meer brandstof toegevoegd aan de shelltoe-mania-brand voor 2015 met
het Adidas Superstar 80s Online Kopen "3D Camo" -pakket. De set met twee schoenen van de Superstar presenteert het iconische silhouet in premium lederen constructies met unieke '3D'-camouflagetexturen die bestaan ​​uit braille-achtige opstaande stippen aan de bovenkant in camouflage-vormen. De twee kleurenopties omvatten houtbruin en wit, elk met gebroken witte zooleenheden en shelltoes voor een vintage gevoel. Wees op je hoede voor het Adidas Superstar 80s Nieuwe "3D Camo" -pakket bij bepaalde adidas Originals-winkels in maart.
pages: 1
|

Home » General » Adidas Superstar 80s Bestellen goedkoop