Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Nike Air Max 95 Billig Messages in this topic - RSS
3/28/2018 10:15:44 PM
jfjddb
Posts 2


I dag får vi det mest detaljerede kig på begge farveveje iNike Air Max 95 Billig Dave White, da Nike Air Max 95 No-Sew er den model, der anvendes, idet AM95 ind i fremtiden med et ikke-syt sidepanel med signaturbølgerne i maling splattered grafik. En levende oransje eller mere dæmpet hvid bringer helt forskellige vibes til silhuetten, mens hver er forstærket med en hårig suede tunge til en premium livsstil finish.

Som du kunne forvente, gårNike Air Max 95 Tilbud Danmark ikke hurtigt fra Nike Sportswears produktionslinje. To af tilbudene fra den seneste runde af helt nye farvelægninger til den ikoniske silhuet til efterår kan forhåndsvises her i dag, hver med deres egen særskilte stemning. Først har vi en præmie, der tager skoen perfekt til det kommende køligere vejr, med en suede i lys grå med mørkegrå detaljer til to af de bølgede paneler, herunder den øverste strimmel, der normalt kommer i mesh. Det andet nye look har en unik blanding af farver, i nyanser af offwhite og brune accenterede med levende 'Ember Glow' hits i hele den øvre. Tilbyder noget for stort set alle med deres helt anderledes udseende, disse to nye Air Max 95 farvelægninger vil ramme udvalgte Nike Sportswear forhandlere senere i efteråret.

Efter et par tidlige lækkede forhåndsvisninger, får vi i dag vores første officielle kig på det kommende trevejs samarbejde mellem kunstner Dave White, størrelse ?, og Nike for to unikke nye udseende til Air Max 95. Mest berømte i sneaker verden for hans specielle udgave af Air Jordan 1, Dave White er tilbage for at skabe noget mere mindeværdigt fodtøj med Nike, samtidig med at britiske forhandler størrelse? ind i mixen for disse fedte nye tager påNike Air Max 95 Billige, hver med forskellige farverige grafik for hver strimmel af underskrift bølget øvre i orange eller brunfarvet udseende.

To giganter i UK sneaker scene, forhandler Størrelse? og kunstneren Dave White har slået sig sammen med Nike Sportswear for at genopnå Nike Air Max 95 pa Tilbudfarverige snoede inspireret af ørkenen. Dette trevejssamarbejde indeholder signatur kunstværket af White på to forskellige Air Max 95 modeller, med stor inspiration trukket fra to skovdyr i ræven og kaninen. I disse teaser videoer udgivet af Size? På Instagram afsløres udgivelsesdatoen den 16. september 2016. Det er alt, hvad vi kender for nu, så tjek de foregående eksempler og hold dig opdateret om tre fredag.

Nike Air Max 95 Tilbud DK er tilbage i sort. Air Max-ikonet, der altid er i stil, går med det samme "Triple Black" farveskema for denne seneste udgave, der rammer butikker nu. Det seneste alle sorte udseende kan kun have en farve, men du får en variation i teksturer i materialer på tværs af syntetisk nubuck, læder og ballistisk mesh øvre med reflekterende detaljer på hæl og tunge. Hvis du har brug for en ny blacked-out Air Max 95, kan du hente disse nu fra butikker som Sneaker Politics.
pages: 1
|

Home » Announcements » Nike Air Max 95 Billig