Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Virgil Ablohin New Nike VaporMaxes ansaitsevat Hyp Messages in this topic - RSS
3/30/2018 8:38:23 PM
doraadam
Posts 6
Jos the top ole nähnyt allekirjoituksen lainausmerkkejä ympäri kaupunkia - tai vain ole tuntenut merkkiä Off-White, joka tässä vaiheessa on ottanut streetwear-kohtauksen -- vans old skool roses voi olla aika ottaa huomion. Koska vain Off-White -suunnittelija Virgil Abloh upon nimitetty Louis Vuitton miesten uusi taiteellinen johtaja, hänen suuresti hyped Nike yhteistyökumppanit ovat edelleen vahva vuonna 2018.

Viimeisin lisäys on musta Off-White x Nike Air flow VaporMax, jatkoa Ablohin "The Ten" -sarjalle. Käyttämällä samanlaista estetiikkaa kuin ensimmäisellä iteraatiolla, avainero on mustavalkoinen väylä. Jos OG-versio vuodelta 2017 vetää silmäsi mustavalkoisen korkean kontrastin yhdistämiseen, tämä uusin pakottaa sinua katsomaan tekstuureja ja pienempiä yksityiskohtia.

Kaiken kaikkiaan se on pirun hyvännäköinen sneaker. Ei ole yllättävää, että kysyntä upon vans old skool korkea. Itse asiassa ze voi olla yksi eniten hyped tennarit 2018 tähän mennessä. Nike Air VaporMaxin mustavalkoisen x Nike Air flow VaporMaxin on tarkoitus vapautua perjantaina 30. maaliskuuta Nike's SNKRS -sovelluksella klo ten. 00 EST: ssa. Ze myy lähes välittömästi ja, niille, jotka haluavat liittyä pariin, myyvät monta kertaa alkuperäisen 250 dollarin vähittäismyyntihinnallaan jälkimarkkinoilla.

Pinoe77: n mukaan tämän oranssin pohjainen versio juoksijasta johtuu naisten mitoituksesta myöhemmin tänä vuonna. Tähän mennessä vuotaneiden kuvien perusteella Air Max 1, Air Max ninety five ja Air Force 1 vans outlet Lower tulevat mukaan pakkaukseen, joista jokainen on musta, valkoinen ja oranssi.

Kengät pakkauksessa on ylivoimainen Niken kuvitteellisella tag-rivillä "Just Do It". vans noir Mallisto vertailee Virgil Ablohin Off-white-merkinnän viimeaikaisista ponnisteluista.
pages: 1
|

Home » Announcements » Virgil Ablohin New Nike VaporMaxes ansaitsevat Hyp