Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Adidas Originals Stan Smith Black And White Womens Messages in this topic - RSS
5/17/2018 10:44:29 PM
alveradione
Posts 3
"

Adidas Ultra Boost Uncaged Oreo Black er en populær løpebukse fra adidas. Den har en blanding av Primeknit og mesh over Boost pute for en utmerket kombinasjon av komfort og støtte. Ultra Boost ble en overnatter hit etter at Kanye West hadde dem i et Chicago Bulls-spill. Adidas Ultra Boost har hatt fire oppdateringer, inkludert en ""Uncaged"", en ""Uncaged 1.0"" og versjon 2.0 og 3.0 av joggeskoene.

En kombinasjon av innovasjon, komfort og stil, Adidas Energy Boost 3 Dame (utgitt februar 2015) overgikk raskt sin forventning som en vanlig løper for å bli en stift i sneaker kultur. Selvfølgelig, for å kunne diskutere Ultra Boost, er det viktig å kontekstualisere opprinnelsen til adidas patenterte BOOST-teknologi og integrering av NASA og Boeing-godkjent ARAMIS 3D-teknologi. Debutert i februar 2012, med løftet om å gi et høyere energiforbruk enn standard mellomsåle, smelter BOOST-konstruksjonen sammen TPU-partikler for en bouncier, mer temperaturbestandig kjøring. ARAMIS, et helt annet dyr, er et bevegelsesfangstsystem som bruker kameraer og sensorer som samler informasjon på opptil 500 bilder per sekund for å forestille bevegelsen til løperen; det bidrar også til å bestemme mengden belastning og spenning forårsaket av forskjellige materialer.

Adidas Nmd Hu Trail Pack inkorporerer denne dynamiske mellomsålen på en silhuett laget av vevd Primeknit, en øvre digitalt strikket med smeltet garn i en engangsramme. Målet er å finjustere den eksakte mengden fleksibilitet og støtte som trengs i hver del av skoen. Interessant nok, til tross for intricacies i hvordan Ultra Boost er produsert, det som virkelig gjør skodynamikken er det rene estetiske. De nevnte aspektene i det opprinnelige designet er sementert av et caging system som har Three Stripes merkevarebygging på sidepanelet og vikler rundt hælen. Utseendet gir mulighet for en rekke motiver og uendelige muligheter for festlige samarbeid. Senere versjoner utgitt med modifikasjoner på silhouetten, inkludert cageless Ultra Boost Uncaged, Ultra Boost 2.0, og den siste Ultra Boost 3.0.

Den perfekte kombinasjonen av ytelse og stil, Adidas Originals Stan Smith Black And White Womens ble designet som en forestillingskonsert, men de samme teknologiske egenskapene som gjør skoen så attraktiv for idrettsutøvere har også plassert Ultra Boost en seriøs statement maker. Skos sømløse Primeknit øvre gir en tettsittende, behagelig passform som beveger seg med foten.

I tillegg gir Primeknits rike tekstur Adidas Sneakers Herre Tilbud til å leke med farger og mønstre, noe som gir Ultra Boost et førsteklasses utseende. En støttende midfootbur - formet fra ikoniske tre striper - bryter foten og gir struktur der du trenger det mest. Endelig gir full-lengde boost pute eksplosiv hver retur med hvert trinn, og føttene føles friske, uansett om du er på farten eller slår opp Ultra Boost for slitasje hele dagen."
pages: 1
|

Home » Announcements » Adidas Originals Stan Smith Black And White Womens