Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Adidas ZX Flux Nederland Messages in this topic - RSS
5/19/2018 1:13:24 AM
ivanvb
Posts 4


Op dit moment hebben we zowat alles wat je maar kunt bedenken gezien op deAdidas ZX Flux Nederland. En als je iets niet op zijn veelzijdige bovenkant hebt gezien dat je leuk vindt, kun je het zelf doen door een foto te maken en de #miZXFLUX-app te gebruiken.

De altijd uitbundige ontwerper Jeremy Scott introduceert zijn laatste adidas Originals-samenwerking. De samenwerking van Scott met adidas heeft een aantal gekke ontwerpen met zich meegebracht en zijn nieuwste kijk op het populaire Adidas ZX Flux Opruiming -model is niet anders.

adidas transformeert de altijd aanwezige Adidas ZX Flux Grijs Goedkoop voor de feestdagen met deze aankomende adidas ZX Flux Plus "Mystic Forest". Als lid van het 'Holiday Pack' van adidas Originals, ziet de afgeslankte versie van de ZX Flux er kaal uit, terwijl de iconische hielkooi wordt gesloopt voor een suède paneel en een nogal Qasa-achtig ondersteuningssysteem.

De adidas XENO-technologie ziet er geweldig uit wanneer de lichten uit gaan, maar tot nu toe heeft geen van de kleurstellingen met het reflecterende materiaal dat kleuren verschuift, alles wat levendig is in direct licht gezien. Maar dat gaat veranderen, met deze nieuwste colorway voor de Adidas ZX Flux Wit Kern Zwart Online Kopen met een nieuwe draai aan de XENO-technologie. In plaats van een bovenstuk dat volledig uit het reflecterende materiaal is opgebouwd, zoals eerdere XENO-releases, is deze ZX Flux voorzien van een basis van textiel in een opvallende groen-naar-blauwe vervaging die vervolgens is bedekt met reflecterende zwarte banden. Waarmee je eindigt, is misschien wel de beste XENO-sneaker ooit. Je kunt ze nu bij bepaalde Adidas Originals-winkels, waaronder BAIT, vinden.

De Adidas ZX Flux Wit Kopen is al sinds de introductie van het debuut meer dan twee jaar geleden een aanwinst voor de drie streaks. Sindsdien is het silhouet, op ware adidas-wijze, getransformeerd in talloze transformaties onder de afdruk van de Originals voor welk seizoen dan ook. Deze gedempte adidas ZX Flux ADV Verve is een exclusief voor dames, omdat de hielkooi is gedumpt voor een eenvoudige, versterkte overlay in synthetische vorm.
pages: 1
|

Home » Announcements » Adidas ZX Flux Nederland