Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Saucony skor rea Messages in this topic - RSS
5/22/2018 2:07:17 AM
Uppossom
Posts 3
Australiens egna Up There har kopplat upp sig med saucony skor rea för att lägga till ett helt nytt utseende Grid 8000. Inspirerat av den unika japanska sömmingsmetoden Sashiko, kommer denna iteration som en nod till Japans väl dokumenterade jordbrukshistoria. Brännpunkten är dess Sashiko-stylade övre såväl som de förstklassiga tunga-taggarna och hällogotyperna med varumärket "Up There". Ledsaget av anpassad förpackning, erbjuder detta luxe-erbjudande indigofärgade tyger, off-setting vitgänga, premium läder och metalltoppade snören.

saucony skor dam och solebox sätter ihop igen med ett annat djärvt samarbete på den ofta använda 5000 siluetten. Den här kommande "Pink Devil" -konstruktionen är ett nytt problem av ett partnerskap för 2012 som följde upp på ett "Gray Devil" -koncept från tidigare det året. Genom att använda en dubbelfärgad konstruktion börjar denna modell med rosa i tån och gradvis bleknar helt till svart när den rör sig mot hälen. Medan den gamla modellen klädde upp 5000, används den här tiden runt EVR-versionen, vilken har en andningsbar sticka övre och moderniserar det klassiska verktyget.

Saucony har rullat ut en ny version av saucony skor sverige som innehåller stingray detaljering, även om det kallas Saucony Grid SD "Ål" istället. Vid första anblicken kan detaljeringen på denna färgväg nästan passera för elefantutskrift med blandningen av svart, vit och grå. Men efter en snabb dubbelt tag kan du se stingraydetaljet som har blivit så populärt på senare tid med skor som Air Jordan 11 "Heiress". Saucony bestämde sig för att avvika från denna trend lite genom att namnge färgväggen "ål", som om att säga att detaljeringen är åltryck i motsats till stingray.
pages: 1
|

Home » Announcements » Saucony skor rea