Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Adidas Iniki Runner Boost Vita Röda Rea Sverige Messages in this topic - RSS
5/23/2018 1:56:56 AM
marshssa
Posts 4


Det kommer att bli en handfull adidas Iniki Runner Boost färgvägar som släpps senare i månaden. En färgväg som blir svårare att få än alla andra vi hittills sett är adidas Iniki Runner Boost London som du ser ovan. Varför är det så? Adidas Iniki Runner Boost Vita Röda Rea Sverige London kommer endast att släppas uteslutande vid adidas Originals butik i London den 4 maj.

Adidas Iniki Runner Boost Gum Sverige London kommer med en svart övre gjord i den vanliga nät- och mockkonstruktionen. Att lägga en fin kontrast till skon är den röda placerad på varumärkena Three Stripes, Heel and Tongue. Nedan hittar du skositsen på toppen av en White Boost mellansula och Gums yttersåle. Har du en London-anslutning? Nu är det bra att slå dem om du behöver ett par.

DennaAdidas Iniki Runner Boost Billigt Sverige levereras med en övre sträcknät komplimangerad av mockaöverlagren för att ge skon lite "70 runner-estetik. Självklart är den bästa delen av den här skoen det faktum att adidas har placerat den övre på toppen av en övre mellansula. Den övervägande vita övre placeras ovanpå en vit övre / svart yttersåle för att skapa skonets rena motiv.

20 april kommer det att bli en stor dag för Adidas Iniki Runner Boost Blå Billigt Online, eftersom en hel del nya färgvägar av modellen kommer att släppa den dagen. Jag klandrar dig inte om du har tappat räkna, men bara om du behöver fler alternativ att välja mellan, här är bilder på foten av tre av färgvägarna som faller om några dagar. Ovan hittar du iterationer av adidas Iniki Runner Boost görs i ditt val av Solar Yellow / Core Black och Easy Blue / Pearl Grey duo för män och Haze Coral / Blue. Precis som de flesta Iniki Runner Boosts som har sjunkit så långt, består skonskonstruktionen av en mocka och en övre sträcka som placeras ovanpå en White Boost mellansula. Solar Yellow tycks komma med ett svart gummisål, medan de andra två färgvägarna väljer en Gum-bottenfärg. Släppa den 20 april för 120 USD, kommer någon av dessa vara en av de färgvägar du väljer att hämta?

Leta efter Adidas Iniki Runner Boost Pearl Grå Köpa Primeknit att debutera hos adidas butiker och online snart. Klicka och bokmärke vår Air Jordan 32 Rosso Corsa hub sida nu för skoens senaste utgåva info och uppdateringar och bilder upp till ögonblicket. Håll alltid den låst till KicksOnFire för det senaste inom sneaker nyheter och släppdatum.
pages: 1
|

Home » Announcements » Adidas Iniki Runner Boost Vita Röda Rea Sverige