Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Saucony för en mycket speciell utgåva Messages in this topic - RSS
5/30/2018 2:17:29 AM
Commill
Posts 3
Italienska sneaker butik Antoniolo INNER har gått med Saucony för en mycket speciell utgåva av saucony löparskor herr inspirerad av sin hemstad Milano. "Milano" Grid 9000 har en premium kräm och grå mocka övre med en unik asymmetrisk färgbehandling som visas från vänster sida har metalliska guld accenter för midfoot logos och gröna accenter synliga från höger sida. Färgen är inspirerad av Duomo-katedralen i Milano och tar nyanserna av marmor till basen med grön från dörrens oxiderade rost och guld från statyn på toppen av den magnifika strukturen.

Saucony är tillbaka igen med två nya tillägg till deras saucony kinvara 9 dam med dessa nya vävda övre överföringar. Båda nya erbjudandenen har tonal mockaöverdelar med en prydnad i en djupröd nyans och den andra gav en mycket kallare khaki-vibe. Med en vit mellansula och gummibottnar är det enkelt att uppnå ett skarpt och rent utseende, vilket gör dem till ett måste för någons fallskridskoåkning. De finns båda tillgängliga online på Saucony-återförsäljare idag.

Saucony är tillbaka med ytterligare två återförsäljare i hösten, för billiga saucony skor -paketet. Denna duo har två olika svarta och vita färgbanor både med gummibotten, vilket gör dem till ett enkelt och mångsidigt tillägg till din sneakerrotation. Båda har också en inredning av kräm för att ge en färgstark färg till en annars neutral sko. Par finns nu tillgängliga hos Saucony-återförsäljare.

1800-talets författare, poet, scholar och konstnär Johann Wolfgang von Goethe är hedrad på Afews upplaga av saucony löparskor dam rea , som i själva verket tar särskild inspiration från arkitekturen på Goethe-museet i Düsseldorf, som ligger nära Afews butiksfront. Premium-suede-versionen av Shadow Master 5000 tar rosen och gråfärgerna från byggnaden, med några Goethes dikter tryckta på hälpanelerna, innersula och snören och hans silhuett på tungan. Skon är färdig med speciell förpackning, inklusive en speciell låda, två uppsättningar extra snören, ett exklusivt bokmärke och ett häfte med information om det speciella projektet.
pages: 1
|

Home » Announcements » Saucony för en mycket speciell utgåva