Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » General » Adidas kvinner sko Komfortabelt Messages in this topic - RSS
5/30/2018 2:34:13 AM
avenue
Posts 3


Det er en spesiell Adidas sko Beste pris status som kommer med å være ""OG"". De moderne modellene til adidas er ikke noe unntak. Det virker som i går da vi bare fikk våre første glimt på XR1. Nå ser vi frem til en utgivelse av OG-fargen senere denne måneden.

NMDs originale Adidas sko varm salg fargevalg var en enkel, inkludert en svart base, skarp hvit BOOST mellomsåle og syntetiske mellomsålebiter i blått og rødt. Nå pryder det samme første utseendet XR1, originalets funksjonelle evolusjon. Den siste gangen vi så OG colorway-utgivelsen, i sin tradisjonelle NMD-form, ble den utsolgt innen øyeblikk. Du kan satse på at denne utgivelsen får samme behandling.


Den 'Bred' fargebanen Adidas kvinner sko Komfortabelt er en av de mest ikoniske i sneaker-verdenen, og nå har Adidas Originals NMD XR1 fått sminke. Denne modellen er uthevet med en sømt ankelkrage som har et pulserende rødt mønster rundt ankelområdet som virkelig popper. Også, dette paret har et halvt gjennomsiktig bur og reflekterende materiale på tungen og hælflikene som bringer hele fargebanen sammen. Som andre utgaver av denne modellen er skoen konstruert med en øvre nett, som matcher farget bur, og den sitter på toppen av full lengde BOOST mellomsåle.

Zoomer inn veldig tett Adidas NMD xr1 på en snowscape avslører mønstre også. I stedet for en masse hvitt, er det konglomerasjonen av milliarder av individuelle snøflak. Titolo har fanget dette forestillingen gjennom ulastelig oppmerksomhet på detaljer. For å gjøre det, søkte detaljisten innflytelse fra kvinners couture, produksjonsbransjen hvor stor mengde arbeid og detaljer underbygger selv de minste, mest subtile elementene i sluttproduktet. Resultatet er både unikt og umiddelbart slående.

http://www.weibeast.com/
pages: 1
|

Home » General » Adidas kvinner sko Komfortabelt