Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Adidas Superstar Kjøpe Online Messages in this topic - RSS
6/4/2018 1:45:16 AM
stanleyhdh
Posts 4


Adidas Superstar Kjøpe Online har allerede slått seg sammen med BAPE i år. Bare incase at tilbudet ikke ga deg nok camouflage, denne nyeste shell-tå kan fylle det tomrummet med BAPE-lignende vibes, selv om adidas Originals bestemte seg for å gjøre denne militaristiske takedownen uten Nigo's tidligere utskrift utlån en hjelpende hånd. Med en brunbrun nylonbunn dominerer en nær tegneserisk ta på klassisk skogslandskap camo den øvre og til og med strekker seg til den berømte toeboxen og mellomsålen. Om den eneste delen som ikke blir dryppet i kamuflasjonsmønsteret, er Superstar-merket på sidepanelet og trefoil-logoen på hælen. Hvis dette ikke er for mye camo etter din smak, vet du at du kan plukke opp paret ditt i dag fra steder som Sneaker Politics.

All-white med svarte striper er den vanligste fargebanen på den ikoniske Adidas Superstar Lavest Pris så når det samme fargevalget vises på en annen adidas-sneaker, er det lett for skoen å huske på den klassiske skal-toe-sneakeren. Det er akkurat det som skjer her med den nye ZX Flux, som dupliserer utseendet til Superstar, men i en åpenbart mye slankere form. All-white, all-mesh, og derfor perfekt for sommeren, kommer den hvite og sorte ZX Flux nå hos utvalgte adidas forhandlere.
Var du overveldet av de femti nyanser av Pharrells "Supercolor" adidas Superstars i forrige måned? Eller er det enda mulig du bare ikke kunne finne en farge du likte? Hvis du elsket det monotone utseendet på Superstar, men helst vil ha et enkelt alt-hvitt par, har Three Stripes deg dekket med denne siste utgaven av shell-toed-klassen. "Un-Supercolor"? Se etter den helt hvite adidas Superstar nå som den kommer til utvalgte Adidas Originals forhandlere globalt.

adidas, bape og undftd er en lyn trio som har skapt litt galskap i fortiden. I 2015 kommer det tyske sportsklærmerket sammen med Japans innflytelsesrike label og en av OG-sneakerbutikkene for to flotte Superstar-utgivelser for konsortietiketten. Denne samarbeidsprosessen gir hyllest til den distinkte stilen og kunstverket som har spiret fra det meksikanske "Cholo" -samfunnet, med inspirasjon hentet fra bandanas og andre populære plagg. Disse vil bli tilgjengelige hos globaleAdidas Superstar Svart Kjøp-konsortieforhandlere lørdag den 18. april, så nyt en nærmere titt nedenfor og hold deg oppdatert for flere oppdateringer om de siste sneaker-samarbeidene.

Den stadig mystiske 84-Lab returnerer i hendene på CLOTs nyeste Adidas Superstar Gull Metallic Billig-utlevering. I et år dominert av silhouetten, klarer CLOT å fortsatt gi et minneverdig inntrykk takket være inkluderingen av en kamuflasjonsbase parret med en premium svart lærrør gjennom. Kast i nyanser av offwhite på mellomsåle og signatur shelltoe, og det siste Superstar-samarbeidet er en som du definitivt kan komme bak. Tilgjengelig i dag via Sneaker Politics.

Fire nye Adidas Superstar Trace Cargo Rabatt kommer i april, hver med en premium suede-konstruksjon for de som ønsker å forplikte seg til livsstilsklassen. Skoen er utvilsomt et ikon for gatekultur, og den allestedsnærværende skalletåen returnerer med premium verktøyet igjen. Finnes i marine blå, grønn, svart eller rød, hver sko holder ting ganske enkelt, med hvitt skinn tre stripe merkevare på siden for å matche mellomsåle og tå. Tilgjengelig på utvalgte butikker 1. april.
pages: 1
|

Home » Announcements » Adidas Superstar Kjøpe Online