Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Adidas Iniki Runner Boost Rabatt Messages in this topic - RSS
6/6/2018 1:36:57 AM
isidorebss
Posts 4


Det skal være en håndfull avAdidas Iniki Runner Boost Rabatt colorways frigir senere denne måneden. En colorway som vil bli vanskeligere å få enn alle de andre vi har sett hittil er Adidas Iniki Runner boost London du ser ovenfor. Hvorfor er det tilfellet? Adidas Iniki Runner boost London vil kun bli utgitt eksklusivt på Adidas Originals store i London på 4 mai.

Adidas Iniki Runner Boost Billig London kommer med en svart øvre gjort i vanlig mesh og Suede Construction. Legge noen fine kontrast til skoen er den røde plassert på de tre striper, hæl og tungen merkevarebygging. Nedenfor vil du finne skoen sitter på toppen av en hvit boost mellomsåle og tannkjøtt yttersåle. Har du en London Connect? Nå være en god tid til å slå dem opp hvis du er i behov av et par.

Dette Adidas Iniki Runner Boost Hvite Kjøp kommer med en strekk-mesh øvre komplimentert av semsket overlegg for å bidra til å gi skoen en bit av ' 70 Runner estetikk. Selvfølgelig er den beste delen av denne skoen det faktum at Adidas har plassert øvre på toppen av et løft mellomsåle. Den overveiende hvite øvre er plassert på toppen av et hvitt løft/sort yttersåle å skape rent motiv av skoen.

20 april vil bli en stor dag forAdidas Iniki Runner Boost Kjøpe Onlinesiden en hel masse nye colorways av modellen vil bli droppet den dagen. Jeg kan ikke klandre deg hvis du har mistet tellingen, men bare i tilfelle du trenger flere alternativer å velge mellom, her er på beina bilder av tre av colorways slippe i et par dager. Ovenfor vil du finne gjentakelser av Adidas Iniki Runner boost gjort i ditt valg av Solar Yellow/Core Black og Easy Blue/Pearl Grey Duo for menn og Haze Coral/Blue. Akkurat som de fleste av de Iniki Runner Boosts som har falt så langt, består byggingen av skoen av en semsket og strekk mesh øvre plassert på toppen av en hvit boost mellomsåle. Solens gule ser ut til å komme med en svart gummi yttersåle, mens de to andre colorways velge en tyggis nederst finish. Slippe på 20 april for $120, vil noen av disse være en av colorways du velger å plukke opp?

Nabolaget xAdidas Iniki Runner Boost Clear Onix Salg synes å komme med en Primeknit øvre gjort i all-Black. Bruk av Primeknit på modellen er noe vi hadde ennå å se slik at alene gjør skoen skiller seg ut fra tidligere gjentakelser av silhuetten. Legge enda mer av en premie stemning til skoen er semsket skinn bemerket på tå cap og Three Stripes merkevarebygging. Snakker av de tre stripene, de kommer med "nabolaget" branding i hvitt for å gi skoen som samarbeidende følelse. Optisk for en tonal utseende, boost mellomsåle også kommer i svart, mens yttersåle forblir hvit. White co-branding på tungen kategoriene og "NBHD" og "BRGD" preges på hælen kategoriene fullføre hovedtrekkene i skoen.
8/31/2018 5:51:39 PM
ninestab123
Posts 332
2018.9.1chenlixiangray ban outlet
mac makeup
nike roshe run
nike factory
giannis antetokounmpo jersey
rolex
reebok
adidas zx flux
bulgari jewelry
michael kors outlet
adidas crazy
givenchy jewelry
timberland
gucci outlet
cartier love bracelet
jordan 32
nike blazer
basketball jersey
true religion
michael kors outlet
adidas outlet
fitflops outlet
jordan retro
prada outlet
nike free
michael kors
kobe 10
alife clothing
armani sunglasses
ray ban
guess
guess
belgium world cup jerseys
jordan 6
dolce and gabbana
iphone cases
air more uptempo
abercrombie
kyrie irving jersey
abercrombie
bottega veneta
nike free
adidas outlet store
nike air
chloe sunglasses
antonio brown jersey
louboutin
burberry outlet
tory burch outlet
adidas uk
2018.9.1chenlixiang
pages: 1
|

Home » Announcements » Adidas Iniki Runner Boost Rabatt