Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » adidas sommer sko Messages in this topic - RSS
7/10/2018 2:31:52 AM
grant
Posts 3



I et forsøg adidas sommer sko på at sætte sig adskilt fra sin forgænger, har disse R2'er en række udsmykninger på sin Primeknit-øvre for en fin detaljering, der normalt ikke ses på R1. Designene spænder fra kontrasterende striber til mere subtile dem, der blander sig med resten af ​​skoen, og vi er især glad i det kvinders eksklusive polka-prikkede design, som ligner et uofficielt Adidas x Cath Kidston-samarbejde. Alle otte sko sidder på toppen af ​​en klassisk hvid Boost sål, og gør væk med signaturstikkene på siden til en mere strømlinet æstetik.



Denne adidas sko disk rabat adidas NMD R2 er en af ​​flere farveveje indstillet til debut i foråret. En ""To-Toned"" udgave, kommer dette par i en ren hvid og rød farvelægning. Med en hvidbaseret Primeknit-øvre med et tonalstrimmemotiv, der hele tiden afsluttes med røde accenter og fuld længde Boost-dæmpning. En udgivelsesdato for dette par er indstillet til 6. april 2017



adidas originals adidas sko varmt salg finder ny inspiration gennem arkiverne. Disse sko riff på løbere, adidas nmd r2 pink både i remixed vintage detaljer og tech innovationer. Disse sko har et allover stripe mønster på adidas Primeknit øvre.


Tilføjelse Adidas NMD R2 af en struktureret Primeknit-øvre og en række præmieelementer til R2-formlen, har adidas Originals skabt en fantastisk ny udgave. Nøglefunktionerne omfatter en fuld BOOST-soleenhed, en læderhælfan og hævede udsmykninger til strik. Denne hvide og oransje sminke frigiver i begrænset antal ved midnat (GMT) i aften.

http://www.sportskomaster.com/
pages: 1
|

Home » Announcements » adidas sommer sko