Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Adidas Ultra Boost Udsalg Messages in this topic - RSS
7/12/2018 4:28:16 AM
johnhus
Posts 4


Adidas har brug for en frisk tilgang til sine helt hvide Ultra Boost-udgivelser, og tilføjede et lys i mørke buret til fjerde generationens version af løberen. Adidas Ultra Boost Udsalger forhåndsviset her med sin nye Primeknit mønster og standard fuld -længde Boost pude opsætning. Ud over buret lyser den gennemskinnelige ydersål i mørket. Der er endnu ingen bekræftet udgivelsesdato for dette par, men det forventes at falde i løbet af første kvartal af 2018. Vi holder dig opdateret, når der er mere kendt. En af tre Adidas Ultra Boost's farveveje er sat til at falde sammen med hinanden. Dette par kommer i alt kernen sort. Med en sortbaseret Primeknit øvre, der sidder på toppen af ​​en hvid Boost sål. En generel udgivelse, pas på dem på udvalgte adidas-konti verden over i begyndelsen af ​​juni 2015.

Adidas tager lidt tid at fejre det kinesiske nytår igen på Adidas Ultra Boost DK med dette kommende par. Den farverige kombination lander på en Adidas Ultra Boost 3.0 med udskrevne snørebånd og et særligt tunge logo. Mens et Adidas Ultra Boost 3.0 "kinesisk nytår" -prøve er lækket før, ser det ud til, at dette set på billeder er en ny iteration med lidt mere farve på tå.Der er ingen sneaker udgivelsesdato på denne Adidas Ultra Boost, men det kinesiske nytår lander den 28. januar, så skoen skal starte rundt da. Parret ligner en "Triple Black" iteration af Ultra Boost 3.0, komplet med en blacked-out Boost mellemsål. Hvad der gør dette par skiller sig ud er det unikke mønster på sit bur, sort og hvidt snørebånd og iriserende dubraes, der viser butikens åbningsdato.

Udover Solar Red, vil løberen snart sport i en mellemsål i metallisk sølv. Udseendet er en udvidelse af den lige sølv Primeknit-konstruerede øvre, som er låst ind af en sort tæller. Mørkegrå Continental gummi håndterer ydersålen. Adidas fortsætter med at bruge Adidas Ultra Boost FTWR Hvide Billigt Uncaged til at debutere nye farver med Boost-pude. Efter mange runder af lækager er Adidas endelig klar til at frigive sin to-sneaker "Run Thru Time" -pakke med Consortium Boost sko . Adidas Ultra Boost Mid ($ 210) og Energy Boost ($ 160), der udgør dette sæt, vil være tilgængelige den 19. juli. Farveveje, der anvendes på disse to par, hilser forskellige modeller fra Adidas 'arkiv, Boston Super og Marathon PR er referencerne her.

Der kan aldrig være nokAdidas Ultra Boost Vapour Lyserød Danmark 2018 muligheder, ikke? I morgen vil adidas officielt frigive Ultra Boost i tre forskellige "reflekterende" stilarter. To adidas Ultra Boost 2.0-modeller og en adidas Ultra Boost Uncaged er en del af dette sæt, som indeholder de Primeknit-baserede løbere med indlejrede reflekterende striber, der pryder det øverste. Ifølge adidas er adidas PrimeBOOST også inkluderet i dette sæt, men ikke afbilledet. Tjek et detaljeret kig nedenfor under de tre Ultra Boost muligheder og se efter disse på adidas.com og vælg butikker. Foot Locker frigiver alle tre Ultra Boost Reflective colorways den 3. november.

Adidas Ultra Boost Clear Granite Tilbud fortsætter med at finde nye og spændende måder at tage Primeknit og Boost kører instant-classic til næste niveau. Samarbejder med KITH og Kolor har opstillet livsstilsmulighederne for silhuetten takket være værdifulde cosigns og endnu bedre farveveje. I dag får vi nogle endnu bedre nyheder - adidas Ultra Boost 2.0 "Reflective" ankommer lige nu fra udvalgte butikker.
pages: 1
|

Home » Announcements » Adidas Ultra Boost Udsalg