Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Adidas Superstar 80s Off Vita Billig Messages in this topic - RSS
7/14/2018 4:14:55 AM
nigeliiu
Posts 4


Primeknit konstruktionen av Adidas Superstar 80s Off Vita Billigen livlig uppgradering i sommar med "Multicolor" -paketet. Det populära regnbågssortimentet av färgbehandling appliceras på den vävda övre delen av den ikoniska siluetten, som ingår i ditt val av svart, vit eller grå basfärger. Varje färgstarkt övre komplementeras med innerfodral för ett utmärkt utseende och känsla. Superstar Primeknit "Multicolor" -paketet levereras till $ 130, och levereras till finare adidas Originals-återförsäljare landsomfattande den 1 juli.

Primeknit-konstruktionen av adidas Superstar blev precis mer intressant än någonsin med den här nya utgåvan i en regnbåge av färger. Ja, Adidas Superstar 80s SverigePrimeknit går i själva verket med den för alltid populära "mångfärgade" behandlingen i den senaste utgåvan, med en vitbaserad textil övre sammanvävda med en rad nyanser för en hejd regnbågseffekt. Under tiden hålls siluetten klassisk med svarta accenter för de tre ränderna och hälen. Efter att ha kollat ​​några bilder nedan, vet adidas Superstar Primeknit "Multicolor" tillgängligt nu

Adidas Superstar 80s Billigt Online fortsätter den senaste uppgången med denna premiumutgåva bara för kvinnor. Behåll den ikoniska vita och svarta färgväggen med guldfolie tunga logotyper, denna Superstar delar med tradition från deras, med en premium nubuck övre med en snakeskin motiv skivad in för en naturlig utseende. Den vita basen är accenterad med högklassigt svart läder på sina vanliga ställen medan vit läder leder inuti. Kvinnors Superstar 80s "Snakeskin" kommer nu till utvalda återförsäljare av Adidas Originals.

Alltid det mest framträdande inslaget i den ikoniska Adidas Superstar 80s beige Köpa kommer det definitivt inte att saknas skaltåget på den senaste versionen "Metal Toe". Premium-kvinnornas upplaga av Superstar har en helt svart nubuck övre som får en viss seriös kontrast för skaletåen, konstruerad med en livfull iriserande metall för en djärv och elegant look som gör det klassiska siluettutseendet något annat än traditionellt. Lady Superstar fans kan hitta den iriserande-toed colorway anländer till europeiska butiker nu och snart här i USA.

Adidas Superstar 80s Rea Sverige får en konstig ny remodel, och nej, vi pratar inte bara om Primeknit-övre. Vi har sett Primeknit-konstruktionen på Superstjärnorna före, men aldrig gillar den här med vad som verkar innehålla avsiktligt snedställda proportioner och en framåtriktad silhuett. Inspektera fotonna på den här spännande nya tagen på den berömda skalskydda sneakeren och det du gillar vad du ser, leta efter den här nästa generationen av Superstar som kommer till valda adidas Originals-återförsäljare snart.
pages: 1
|

Home » Announcements » Adidas Superstar 80s Off Vita Billig