Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Adidas NMD_R1 Trace Rosa Kjøpe Online Messages in this topic - RSS
7/14/2018 4:17:07 AM
nigeliiu
Posts 4


Introduksjon til skoen av sommeren 2016. Adidas NMD_R1 Trace Rosa Kjøpe Online har klart å imponere publikum takket være det lette og behagelige slip-on vevde øvre, patenterte Boost pute systemet, og akkurat den rette mengden pulserende popper langs den unike mellomsåleenheten for en virkelig unik estetisk.

Adidas Originals er tilbake med en helt ny Adidas NMD_R1 Legend Lavest Pris i tonalgrå, perfekt til enhver anledning. Adidas NMD_R1 har alltid vært på den enkle siden av NMD-serien, takket være at paret hopper ut på et hvilket som helst spor av Primeknit og i stedet velger for en tradisjonell slip-on nettbasen komplett med standard tre stripe-merkevare på siden. En gummiert hæl samsvarer med Boost-ytre sålen i hvit, mens klassisk trefoil-merking på tungen gir en klassisk funksjon. Hva synes du om utgivelsen? Sjekk ut flere bilder nedenfor og vet at Sneaker Politics har dette paret på lager i dag.

De som er i markedet for Adidas NMD_R1 Nettbutikk trenger å være våken hvis de håper å få tak i et par, fordi skoen ser ut til å holde seg uanmeldt hos forhandlere rundt USA.

Adidas NMD er elsket verden over takket være sin enkle, men slanke design og perfeksjonerte teknologier i Primeknit and Boost. Verdens tur fortsetter med denne siste tonal tan adidas NMD_R1 utgivelsen som legger til noen franske merkevarer til mellomsåle for å falle sammen med tyske og japanske tre stripe callouts på hælflikene. Adidas Originals NMD har blomstret med dristige og lyse mønstre på den vevde øvre, men denne dype casual colorway er subtil nok til å passe til et hvilket som helst garderobevalg. Hva synes du om utseendet? Vær på utkikk etter at denneAdidas NMD_R1 Grå Billigtreffer amerikanske adidas-forhandlere i nær fremtid, og hold deg oppdatert for flere oppdateringsdato oppdateringer her på Sneaker News.

Er det en varmere sneaker på markedet akkurat nå ennAdidas NMD_R1 Beste Pris Å finne et par stateside har vist seg å være en vanskelig oppgave selv om generelle utgivelser er ganske rikelig, noe som er et testament til hvor godt Adidas Originals gjør med dette Primeknit and Boost-tilbudet.
pages: 1
|

Home » Announcements » Adidas NMD_R1 Trace Rosa Kjøpe Online