Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Saucony retro avdelning Messages in this topic - RSS
7/18/2018 3:52:29 AM
Feaver
Posts 3
Saucony skapar inspektionen på gatorna i deras hemstad, och skapar den saucony löparskor herr . Med hänvisning till Harvard-tegelbyggnaderna och Freedom Trails tegelväg, får Shadow 5000 ett nytt nytt utseende i en djupröd mocka övre med laser-etsad detaljering på tå, tunga och häl. Tungan har också en lädermedaljong som refererar till de gyllene plack som markerar 16 historiska platser längs Freedom Trail. Randiga rephandskar lägger till den sista specialdetalj.

Saucony fortsätter att använda "Dirty Snow" colorway / temat på en mängd olika silhuetter med den saucony kinvara 9 dam är det senaste tillägget till familjen. The Dirty Snow konceptet har en snöstorm inspirerad övre som betalar hyllning till rekord-inställning snöfall. Denna Grid SD kommer i en kombination av blått och grått med mocka som dominerar övre. Perforeringar på tån, repväskor och en texturerad vävda spjutspegel kompletterar utseendet på detta Saucony Grid SD Dirty.

Det finns en ny samverkande färgväg av billiga saucony skor eftersom Saucony har förenat sig med Sneakersnstuff för att släppa denna "Business Class" färgsättning. SNS x Saucony Grid 9000 Business Class har en blandning av premiummaterial som inkluderar läder och mocka tillsammans med underskrift neopren inre bootie. Skon görs i en kombination av grädde / grå tillsammans med solbränna och blå. Färgerna är avsedda att representera en business class stuga. Avslutande saker är en vit mellansula med träffar av grädde, vita polka prickar på tungan och en blå gummisula.

Saucony retro-avdelningen fortsätter att göra imponerande drag i casual runner-spelet med sin senaste must-have sneaker, den här guldutgåvan av saucony löparskor dam rea Trots att man har fått gott om premier ser det ut i det förflutna, har den klassiska löparen aldrig krävt mer uppmärksamhet än detta nya erbjudande, med en metallisk "Golden Ether" färgväg med kräm accenter på suede tungan, mikroperforerad läderfodring, repsnör och enda. Den högljudda och djärva, men stilfulla utseendet på Grid SD kommer nu hos europeiska återförsäljare, så förvänta dem snart på fina Saucony-återförsäljare här i USA.
pages: 1
|

Home » Announcements » Saucony retro avdelning