Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Nike Air Max Zero Opruiming Messages in this topic - RSS
7/18/2018 4:32:57 AM
kerrgrhr
Posts 5


De door Tinker Hatfield ontworpen Nike Air Max Zero Opruiming heeft eerder eer betoond aan enkele klassieke Air Maxes, terwijl hij in augustus de iconische "Perzische Violet" -look van het BW aanschouwde. Nu juichen de kicks nog een andere tijdloze Air Max toe, deze keer betaalt ze de OG-versie van de Air 180 door haar onmiskenbare "Ultramarine" -make-up aan te nemen. Zoals je zou verwachten, domineert wit de overgrote meerderheid van het uiterlijk, terwijl de 180's roze en blauwe accenten alles sieren van de voering en Swoosh tot de tongmerkbadge en het teengedeelte van de rubberen buitenzool.

Na het debuut als onderdeel van de HTM-collectie voor Air Max-dag eerder dit jaar, komt Hiroshi Fujiwara's Nike Air Max Zero Licht Been Goedkoop, die populair is geworden onder sneakerheads, uit in twee populaire kleurenschema's. De 'Cool Gray'-colorway wordt opnieuw uitgebracht naast een geheel nieuwe' Triple Black'-colorway. De twee kleurvlakken zijn beide voorzien van fragmentontwerpdetails op de Air Max-eenheid en hiellip, samen met een suède en nylon bovenwerk dat wordt benadrukt door kiezelstenen lederen swooshes. Geen exacte releasedatum vanaf nu, maar zoek naar het fragmentontwerp x Nike Air Max LD Zero H "Cool Grey" en "Triple Black" om binnenkort planken te raken.

Nike heeft zijn Nike Air Max Zero Online Kopen overgenomen en heeft het vernieuwd met de populaire "Bred" colorway. De runner combineert een dramatische mix van zwart en rood en ziet een bovenwerk van ademend mesh in beide tinten, samen met zwarte overlays van Hyperfuse en een gedurfd rood Swoosh-logo aan de zijkant. De volledig witte middenzoolunit contrasteert met de rest van de schoen, waardoor het Bred-motief nog beter tot zijn recht komt. Verwacht dat deze sneakers in de komende weken zullen verschijnen bij Nike en geselecteerde retailers.

Met de uitlevering van de Nike Air Max Zero Zwart Nederland van Hiroshi Fujiwara eerder dit jaar, die erg populair is bij sneakerheads, is de Godfather van Streetwear opnieuw een samenwerking aangegaan met Nike om het hybride silhouet nog een keer te bekijken. Hier is de sneaker beklad met Cool Grey en Light Graphite, terwijl de branding van het fragmentontwerp te vinden is op de tong, het hiellipje en de Zoom Air zool over de volledige lengte.

Het kleurenschema "Perzisch-violet" heeft zijn weg gevonden naar een aantal silhouetten in de Nike-serie door de jaren heen. In navolging van de Air Max 1 Ultra Moire en Air Max 95, om nog te zwijgen van de iconische Air Max BW, is de Nike Air Max Zero Wit Kopen het nieuwste model voor de opvallende kleurenupdate.
pages: 1
|

Home » Announcements » Nike Air Max Zero Opruiming