Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » General » Kunde set tilbage Adidas Yeezys. Er Sneaker Videre Messages in this topic - RSS
7/18/2018 5:11:01 AM
KristinaJackson
Posts 3
De seneste nyheder om, at Adidas Yeezy Sneakers snart kan adidas sko herre slippe ud i meget større mængder, er fantastisk til alle, der forsøger at få et par af de eftertragtede spark. På den anden side er det forfærdelige nyheder for dem i sneaker-videresalgsspil. Lige siden Kanye West og Adidas faldt deres første sneaker i 2015, har Yeezy-linjen været livsnerven for mange forhandlere.

adidas outlet danmark Men nu er det tid til at tjene en fortjeneste af det tredobbelte, hvad du har betalt for et par Yeezys, at være forbi. Den seneste Yeezy Boost 350 V2, i "Butter" -farvevejen, svæver kun på cirka 100 dollars over den oprindelige detailsalgspris på 220 dollar i de fleste forsendelsesbutikker som Stadium Goods and Flight Club. Uanset om det er fordi mærket producerer flere par eller forbrugere, er det bare mindre interesseret i Yeezys er uklart, men det ser ud til at forsyningen nu opfylder efterspørgslen efter de sko, der engang var den hotteste ting i sneakerverdenen.

adidas originals sko billig Selvfølgelig er det kun én kunde, der returnerer et par sneakers, men det faktum at det er en Yeezy, et af de mest eftertragtede sko på Jorden i de sidste tre år, siger bestemt noget om videresalgsmarkedets tilstand. Der vil altid være sneakers i begrænset omfang, der hævder prisbelønnede priser på det sekundære marked, men faldet i priserne på Västs Adidas-modeller synes at afspejle en skiftende tendens på tværs af hele videresalgsindustrien - ikke kun for Yeezys, men for alle sneaker-modeller og mærker.

adidas sneakers udsalg Er dette virkelig starten på videresalgsdepression? Kun mere tid vil fortælle, men hvis Vestens oprindelige løfte om, at enhver, der vil have sine sneakers, vil være i stand til at få dem, er snart sandt, vil Yeezys i det mindste være i stand til en rimelig pris for os alle.
pages: 1
|

Home » General » Kunde set tilbage Adidas Yeezys. Er Sneaker Videre