Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Adidas NMD webshop Messages in this topic - RSS
7/27/2018 4:02:43 AM
ChayenDenneman
Posts 2
A fekete és a szürke Camo iteráció mellé történő kiadás itt egy hivatalos megjelenés az adidas NMD R1 Green Camo-nál. A Sesame / Steel-Base Green listán szereplő hivatalos színsémában ez az Adidas superstar új értelmezése egy hálós felső Bape-szerű álcázó. A Bape hangulatához az EVA beillesztett borítások Olive Green, a White Boost és a fekete gumiból készült talp. Az adidas meggyőzte az NMD R1 újratervezését 2018 nyarára, mi pedig egy újabb fényes ajánlatot kínálunk a hölgyeknek. A könnyű és lélegző Primeknit felső részének köszönhetően ez az adidas NMD R1 egy statikus Solar Pink színekkel burkolható egészen a tonális részletekkel a három csík branding, fűző, és rugalmas boka.

Az Adidas cipő egyik legfrissebb változata az STLT Primeknit változat, amelyet fent láthatunk. Az új Primeknit felépítésével kiemelve itt a következő Solar Multi pár. A kimondottan a nők számára ez az adidas NMD R1 Primeknit STLT egy fehér Primeknit felsőben készült, és többszínű csíkos minta látható az átfedések során . A cipő maradékát fehéren végezzük, beleértve a fűzőket, az elasztikus boka, a sarok, a közbenső ruházat és az EVA betéteket a talpon. Egy áttetsző talppal a dolgok felborulnak. A fekete színt ezután a sarokba helyezzük, az EVA a középtalpon és a gumi talpán helyezkedik el. A teljes hosszúságú fehér Boost középsík befejezi a formatervezést.

Az Adidas melegítő készen áll arra, hogy ragyogjon ezen a nyáron, mivel az adidas bemutatja azt, ami valószínűleg a legfényesebb színteret fogja látni a sziluettben. Ez az adidas NMD Racer rendkívül fényes Fél-Napos Sárga Primeknit borítja a felső tónusos részletekkel a három csíkra, amelyek az oldalsó paneleken és a fűzőn szerepelnek. A kontrasztos forró rózsaszínt a sarokpult fölött, a középső oldallapon, a rugalmas bokán és a texturált EVA betéten a közbensőn látják. A teljes hosszúságú fehér Booster midsole, a világosszürke harisnyanadrág számláló, és egy színes külső talp.

pages: 1
|

Home » Announcements » Adidas NMD webshop