Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Adidas NMD_R1 Lavest Pris Messages in this topic - RSS
7/30/2018 1:41:03 AM
caesarrh
Posts 5


Den nyeste Adidas NMD_R1 Lavest Pris-leveringen bør sees kjent for alle som har fulgt merkevarens løpende samarbeid med Kanye West. Primeknit-mønsteret som brukes på den siste dråpe Adidas NMD-er, er ganske lik den som brukes på West's Yeezy 350 Boost.Dubbed "Sashiko" -pakken, viser disse NMDene et mønster som etterligner japansk sashiko-søm. Imidlertid, takket være den enorme populariteten til Yeezy 350 Boost, er det umulig å ikke se sammenhengen. I tillegg til NMD_R1's to fargeløsninger, utgir Adidas også en NMD City Sock 2 med samme sorte sashiko Primeknit. Disse parene er ferdig ferdig med en gjennomskinnelig yttersåle.

Adidas NMD_R1 Shock Rosa Nettbutikk -serien har dominert sommermånedene takket være den perfekte kombinasjonen av enten en pustende, nettventilert øvre eller den allsidige Primeknit komplett med et full lengde Boost pute system på mellomsålen. Inspirert av slike trefoil-klassikere som den retro-futuristiske Micropacer og Boston Super, tappet adidas inn i noe som er spesielt spesielt med adidas NMD-avtrykk, og nå skal vi se hvordan silhouetten justerer for den kommende Fall / Winter 2016 release-skifer med dette "Winter Wool" Collection.

adidas originals legger til en ny forsterket wool primeknit til bådeAdidas NMD_R1 Core Svart Beste Prisog adidas NMD City Sock, begge tilbake i en enkel core black colorway å vise frem den nye tekstil øvre. Den alltid fleksible Primeknit-verktøyet muliggjør en sokkelaktig passform på begge parene, mens lagt tape på City Sock skaper en mer støttende og futuristisk estetikk gjennom.

Frisk av utgivelsen av den uberørte all-white Adidas NMD_R1 Ftwr Hvite Prisjaktoversjøisk i løpet av helgen, returnerer adidas Originals med det som lover å være en av de mest ettertraktede silhuettene i sommer med en enkel, undervurdert "Core Black" fargebane. Det er ikke så vanskelig å se hvorfor adidas NMD-serien er blomstrende. Den slanke designen ser den perfekte kombinasjonen av Primeknit-vevet teknologi og en ypperlig komfortabel Boost-injisert bunn mens unike tre stripe branding aksenter alternerer mellom forskjellige språk spenner fra japansk, tysk og mer på mellomsåle og hæl kategorien. Så langt har vi bare denne korte forhåndsvisningen i form av denne mock-up bildet ovenfor, men en utgivelsesdato er fastgjort 10. juni ifølge Boost Marketplace på Twitter. Er du en fan av utseendet? Gi oss beskjed i kommentarfeltet.

Introduksjon til skoen av sommeren 2016. Adidas NMD_R1 Oransje Billig har klart å imponere publikum takket være det lette og behagelige slip-on vevde øvre, patenterte Boost pute systemet, og akkurat den rette mengden pulserende popper langs den unike mellomsåleenheten for en virkelig unik estetisk. Mens NMD-serien har utvidet seg med Chukkas og City Socks, er det ingenting som en original. "OG White" -fargebanen treffer nesten Triple White-territoriet hvis det ikke var for de lyse treffene rød og kongelig sammen med en rekke verdensspråkkunnskaper på hælfliken i en kontrastfarge svart. NMD har klart å ta alt som er gått inn i Adidas Originals dominerende gjenoppblomstring og sette den tankeprosessen i en elegant design - det eneste problemet vil ta et par for deg selv i detaljhandel. Sjekk ut en bedre visning nedenfor, og mens denne uberørte adidas NMD er slated for å løslate denne lørdagen den 28. mai på utvalgte utenlandske forhandlere, hold deg oppdatert på en stateide-utgivelsesdato i nær fremtid her på Sneaker News.
pages: 1
|

Home » Announcements » Adidas NMD_R1 Lavest Pris