Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Adidas ZX Flux Billigt Online Messages in this topic - RSS
7/30/2018 1:43:33 AM
caesarrh
Posts 5


Grafik, mönster och utskrifter är välskötta territorier förAdidas ZX Flux Billigt Online, men det har inte stoppat de tre ränderna från att prova nya och spännande variationer på en av deras mest populära livsstilsmodeller. Här ser vi en ren all-vit bas avbruten tack vare en mångfärgad uppsättning stänk på mellansolen och fodret. Hela ensemblet fungerar tack vare enkelheten i den orörda vita ytan medan metallic silver träffar spetshänge. Kolla in en bättre bild av de senaste Adidas Originals ZX Flux och låt oss veta om du är ett fan av utseendet genom att ta dina tankar på kommentarerna.

Sommaren är nära att slutföra, men inte innan Adidas ZX Flux Rea Sverige har tid att falla i ett roligt tropiskt utseende för damerna. Den perfekta duken för tryck som är ZX Flux får något landskap av ett öparadis som någon skulle vilja vara i rätt om nu, med några tropiska fåglar som hänger med solnedgången över stranden bakom dem. Ta en av de som dricker med ett paraply i det och slappna av när vi väntar på denna tropiska ZX Flux att dyka upp hos amerikanska adidas Originals-återförsäljare.

ZX Flux-rörelsen fortsätter med sin senaste uppdatering, en Techfit-övre. Det andas och stretchiga materialet som vanligtvis finns på adidas högpresterande skor och kläder leder över till livsstilsavdelningen för att klä upp mega-hit-sneaker. Adidas ZX Flux Blå Billigt Sverige draperas i ett baslager av mörkblå Techfit, sedan överlagrad med ett kungligt blått snakeskin-tryck för att hålla sig i nivå med dagens hetaste sneakertrender. Kasta på en uppsättning vita tre randar och du har ännu ett frestande ZX Flux-erbjudande att lägga till i din samling. Hitta dem nu på utvalda adidas-återförsäljare som Oneness.

Adidas ZX Flux Svarta Sverige #ImaginedBy-kampanjen fortsätter med en specialutgåva av Andrew Wiggins inspirerad av hans berömda 2014 NBA Draft Day-kostym. Det unika svartvita blommigtrycket som bärs av mannen som skulle bli förra årets NBA Rookie of the Year är reimagined på sin egen version av ZX Flux. Håll dig inställd på adidas sociala foder för att se mer NBA-stjärnor dela sina utkast till nattdräktdesigner på ZX Flux som en del av #ImaginedBy-kampanjen.

Är detta den officiella uppföljaren till Adidas ZX Flux multicolor Köpa ? Juryn är fortfarande ute på den här sidan med tanke på de tre streckens lutning att omarbeta 90-talet runner-referencing livsstilsmodell, men det finns en märkbar skillnad på detta par än tidigare revamps och reworks. Först finns det nya neopren meshöverlägget i direkt kontrast till den nya mesh-slip-on-konstruktionen. Den klassiska trefoil-logotypen sticker djärvt ut på tungan, eftersom den traditionella yttersålen förblir oförändrad för att matcha det återstående hälstödet. Håll dig uppdaterad för mer av Adidas senaste ta ZX-linjen och meddela om du är en fan av den andra avbetalningen genom att ta dina tankar till vår kommentar sektion.
pages: 1
|

Home » Announcements » Adidas ZX Flux Billigt Online