Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » asics gt 2000 billig oslo Messages in this topic - RSS
7/31/2018 1:56:15 AM
Hegeman
Posts 4
Impression Guidance System teknologi fungerer for å forbedre din skritt. ASICS Impact Instruction asics gel kayano billig er en grunnleggende designfilosofi rundt ASICS 'tekniske fottøy er bygget. Målet scientif IGS er å oppmuntre foten til å utføre på en mer naturlig måte, og dette oppnås først og fremst ved å oppmuntre skoen unti å arbeide med foten i stedet for å prøve å kontrollere family room, noe som forsterkes ytterligere av flexsporene som ser etset inn i yttersålen.

Et Trusstic System innehar blitt implementert for å redusere vekten av asics gel kayano sko family room eneste enheten og koble forfoten og bakfoten. Family room integrerer veiledningslinjen, for å øke gangenes effektivitet, samtidig som skoens torsjonsstivhet øker for å hindre with den vrides. En AHAR (ASICS High Abrasion Immune rubber) yttersåle fullfører GT-1000 7; Det er strategisk plassert i høyspente områder for å gi utmerket grep uten å gå på bekostning av skoenes permanentitet.

Mesh overdeler infame inkludere hver fot asics gt 2000 billig oslo my spouse and i åndbar komfort. Perforeringer my spouse and i stoffet øker luftstrømmen intended for å skape et bedre og sunnere miljø intended for føttene til å trives i. Overlegg sverger midtfoten for økt støtte; fuente forener med lacing systemet for å fremme fullstendig lockdown, forankre deg unti mellomsåle og redusere slipp i skoen, slik with du kan nyte glatte, distraheringsfrie skritt. En tåvbeskytter forsterker Sonomas stavverdige tilstand ved å forsvare føtter imot røtter, bergarter og andre generelle farer.

For å unngå fuktige føtter, & derfor fuktede ånder, ligger en asics wrestling sko salg membran inne i skoen; Det gir en kombinasjon av slitesterk vanntetting og optimalisert pusteevne. Noen ganger er de vanskelig å holde seg tørr uten å utvikle den distraherende klamne følelsen, men GORE-TEX holder vann på utsiden, samtidig som svette rømmer fra innsiden, holder svetten til puis minimum, og du ser kult og behagelig. Reflekterende elementer fullfører øvre, øker synligheten til forbikjørende kjøretøy og holder deg trygg på de små lysopplevelsene.
pages: 1
|

Home » Announcements » asics gt 2000 billig oslo