Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Adidas Superstar Schoenen Goedkoop Messages in this topic - RSS
8/4/2018 1:31:20 AM
harveyhr
Posts 6


De Adidas Superstar Schoenen Goedkoop heeft ongetwijfeld een van de grootste jaren buiten de jaren 80 en hiphopnostalgie. adidas Originals heeft een bewuste poging gedaan om het model terug te brengen door middel van slimme samenwerkingsinspanningen, ondersteund door Pharrell en andere opmerkelijke curatoren - het model zag zelfs een bijgewerkte Primeknit-versie.

De aanpassingspagina van Adidas Superstar Wit Opruiming , loopt door met nog meer Star Wars-opties om toe te voegen aan je favoriete sneakers. De volgende stap in de collectie van lang geleden in een sterrenstelsel ver, ver weg, is de Superstar 80s, die je nu naar eigen wens kunt aanpassen, waaronder een metalen makeover van je favoriete droid, all-over prints, gegoten Darth Vader en Stormtrooper schelptenen , Star Wars veters en verschillende veter sloten.

De 30ste verjaardag van de Adidas Superstar Marineblauw Waar te Koop is op de originaliteitsafdeling terechtgekomen. Schijnbaar elke week zijn we gezegend met een nieuwe kijk op de lifestyle-klassieker, maar Afew's versie met een houten schelp-teen is misschien nog wel de gekste.

De adidas Superstar heeft dit jaar al samengewerkt met BAPE. Alleen al omdat dat aanbod je niet genoeg camouflage gaf, kan deze nieuwste scheen-teen die leegte opvullen met BAPE-achtige vibes, hoewel Adidas Superstar Online Kopenbesloot om deze militaristische takedown te doen zonder Nigo's vorige stempel een helpende hand te bieden.

All-white met zwarte strepen is de meest voorkomende colorway op de iconische Adidas Superstar Sale Nederland, dus wanneer hetzelfde kleurenschema op een andere adidas-sneaker verschijnt, is het voor de schoen gemakkelijk om aan de klassieke shell-teen sneaker te denken.
pages: 1
|

Home » Announcements » Adidas Superstar Schoenen Goedkoop