Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Adidas Originals I-5923 Online Salg Messages in this topic - RSS
8/9/2018 3:01:57 AM
xpniu
Posts 2
Den helt nye Adidas Originals I-5923 Engros Explosive for 2017 er her, lancerer i dag hos adidas.com og detailhandlere overalt. Til festede adidas en speciel begivenhed i Las Vegas, der skabte denne specielle farvelægning af den dristige, højtydende hoopssko inspireret af glitzens by. Farvebanen har en flerfarvet Primeknit-øvre med gyldne accenter og et grafisk tryk på et emne, du finder overalt i Vegas: spillekort. På tidspunktet for udgivelsen er farvelægningen allerede udsolgt online fra adidas, men du kan prøve heldet med en restock engang snart.

Adidas Originals I-5923 Rabat Med al den succes, som Boost har bragt adidas Running og adidas Originals, er mærkeets basketboldindtryk stadig ligaer bag den juggernaut, der er Nike Basketball. Det er ikke for svært at se hvorfor med Swooshs underskrift atleter, der spænder fra LeBron, KD, Kyrie og Paul George. Men det kan alle ændre sig snart takket være den kommende adidas Crazy Explosive 17, en sko, som vi er begejstrede for at se både på og uden for retten takket være en slank vevet Primeknit øvre, fuld længde boost, der dækker med et slankt TPU overlag, og en soklignende ankel krave, der konkurrerer sidste år Hyperdunk 2017 Elite. I dag kigger vi på en all-hvid mulighed og en Lakers-tema grå og gul mulighed, som vi helt sikkert vil se på fødderne af Brandon Ingram under hans sophomore kampagne.

Debuterer i en sort og hvid spejlfarve, Adidas Originals I-5923 Rabatkode er absolut ingen fremmed for fed grafiske farveveje. Denne trend fortsætter med denne seneste version af crossover performance-møder-lifestyle runner fra Three Stripes, med en solid grå FORGEDMESH øvre med de sædvanlige teksturerede højder og en indviklet serie af sorte, røde, orange og hvide striber over den øverste.

Adidas Originals I-5923 Online Salgkonsortium fortsætter med at forny en række præstationsbevidste tre striber tilbud med luksuriøse håndtag af læder, ruskind og mere til en livsstil tilgang perfekt til enhver lejlighed. Vi er lidt overraskede over, at en performance basketball model som adidas Crazy Explosive Low er inkluderet i denne kommende "Day One" Pack, men vi føler helt sikkert den overordnede overhaling takket være den stødsvage Boost midsole enhed parret med sand- farvet ruskind, røgfyldte TPU-hæloverlader og en asymmetrisk forfod til et rent udseende.

Adidas Originals I-5923 Salg Danmark Efter måneder er den dristige nye high-performance high-top fra adidas basketball, den Crazy Explosive Boost går lavt for de kommende sommermåneder. Præsenteret i en lidt mere traditionel silhuet end den højeste version, skiller Crazy Explosive Low sig stadig ud med en tekstil- eller Primeknit-top, der vikler ankelen og et snøreanlæg over samme fuld længde Boost-polstret værktøj . Low-top introduceres i tre farveveje af grå, hvid og sort til tekstilversionen ($ 120) i morgen den 21. februar med den hvide Primeknit-variation ($ 140), der ankommer den 10. marts.

Du kan tjekke det detaljerede på www.thesolefiles.com

pages: 1
|

Home » Announcements » Adidas Originals I-5923 Online Salg