Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » jordan 13 herren wit Messages in this topic - RSS
8/23/2018 9:54:24 PM
ococococoo
Posts 2

jordan schoenen 2018 Jordan Brand brengt het silhouet van de Air Jordan 13 Retro uit in een zwart / olijfkleurenschema. Dit model heeft een bovenwerk van nubuck geaccentueerd met een nubuk en middenzool. Het verborgen quick lace-systeem zorgt voor een veilige slijtage en toegevoegde stijl, vergezeld van dunne touwveters en de geborduurde Jumpman-branding op de tong. Andere elementen zijn: het 23- en het Jumpman-hologram op de hiel, de koolstofvezel-veerplaat, Zoom Air-inlegzolen, allemaal boven op een buitenzool met visgraatmotief.

jordan schoenen damen kopen In 2010 werd een eerste versie van de Air Jordan 13 Retro "Altitude" geïntroduceerd met kleine aanpassingen. Tegen die tijd overlapt de bovenste mesh-overlapping. Meer dan een decennium later gaat de Air Jordan 13 Retro "Altitude" terug naar zijn oorspronkelijke vorm, de agressieve zwart / groene combo, een andere creatie getekend door Tinker Hatfield. Het kenmerkt het iconische zwarte kattenoog, de holografische branding die het oog van een panter kopieert, Jordan's alter ego.

jordan schoenen herren goedkoop De Air Jordan 13 Altitude keert dit jaar terug op 23 december 2017. Gekleed in overwegend zwart leer, heeft het een aantal groene hoogtepunten op de Jumpman op de tong en de buitenzool. Het voltooien van de look is een getextureerde overlay die op de zijkanten terechtkomt en de hiel omwikkelt.

jordan 13 herren wit Jordan Brand presenteert een unieke versie van de klassieke Air Jordan 13 Retro voor de dames, met een "Phantom" wit bovenwerk gecomplementeerd door "Moon Particle" details overal. De Air Jordan 13 Retro is uitgerust met op het kampioenschap gewonnen technologie met een ontwerp met pootprint op de buitenzool, geïnspireerd op de personage 'Black Cat' van Michael Jordan. Het silhouet is voorzien van een leren bovenwerk met een middenvoetschachtplaat bovenop zoomluchteenheden, een combinatie van stijl en comfort. Deze keer wordt het klassieke silhouet afgewerkt met een schaalachtige onderlaag aan de bovenkant.

https://www.besteschoen.com/
pages: 1
|

Home » Announcements » jordan 13 herren wit