Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Adidas Originals Superstar 80s Bestellen Messages in this topic - RSS
8/30/2018 10:45:49 PM
dadadula
Posts 2


Je kunt het ophalen op www.schoenenplace.com

De constante stroom premiesamenwerkingen vormt de Adidas Originals Superstar 80s Bestellenen de Britse retailergrootte? stelt niet nogmaals teleur, omdat de twee samenwerken voor een stijlvolle set van de Superstar. De voor altijd iconische shelltoe sneaker wordt gepresenteerd in twee uiterst smaakvolle premium looks, met een hoogwaardige lederen bovenkant in zwart of wit met tonale nubuck voor de hieltabs en sidestripes. Het duo van indrukwekkende Superstars wordt elk aangevuld met gelaserde Adidas-klaverbladlogo's op de tongen.

Van OG-looks tot de vijftig kleuren van het Adidas Originals Superstar 80s Kopenpakket van Pharrell, de adidas Superstar heeft al een klein beetje van alles gezien voor zijn jaarlijkse viering door adidas Originals. Nu ziet de iconische shelltoe-sneaker een andere nieuwe versie, die een blik lijkt te lenen van sommige suède-geconstrueerde broeders zoals de Campus, met een bovenwerk van suède. De luxe constructie is trouw aan de constructie uit de jaren 80 van de Superstar, compleet met platte lederen tong en off-white zool en schelptoe voor een authentieke old-school look. In een cleane en eenvoudige zwart / witte colorway arriveert de adidas Originals Superstar 80s 'Deluxe Suede' nu bij geselecteerde retailers over de hele wereld.

Het altijd mysterieuze 84-Lab komt terug in de handen van CLOT's nieuwste Adidas Originals Superstar 80s Nederland-vertolking. In een jaar dat wordt gedomineerd door het silhouet, slaagt CLOT erin om nog steeds een gedenkwaardige indruk achter te laten dankzij de aanwezigheid van een camouflage-voet gecombineerd met een premium zwart lederen bies overal. Gooi in schaduwen van gebroken wit op de middenzool en de kenmerkende shelltoe en de nieuwste samenwerking met Superstar is er een waar je absoluut achter kunt komen.

Het is pas laat in februari en deAdidas Originals Superstar 80s Goedkoop heeft al een gedenkwaardige terugkeer gehad. Slimme samenwerkingsinspanningen hebben bijgedragen tot de wedergeboorte van de klassieke schelpneus en vandaag krijgen we een andere esthetische stijl te zien die rechtstreeks uit het jaren 80-tijdperk van stijl is geïnspireerd. Dit 'Back In The Day'-thema zorgt ervoor dat de adidas Originals Superstar 80s een eersteklas Bourgondisch suède aantrekken, terwijl off-white accenten een vintage gevoel toevoegen aan de schofteen en buitenzool. Een bruine leren voering komt weer overeen met die van de Shawn Stussy-samenwerking van een week geleden.

Het jaar van de Adidas Originals Superstar 80s Goedkope krijgt nog een bijdrage met deze exotische make-over alleen voor de dames. De adidas Originals Superstar 80s voor dames heeft zowel een bovenwerk van metaalschelptoe en ponyhaar, ook gedetailleerd met reptieltextielleer voor een unieke en stijlvolle look die bijdraagt ​​aan de viering van de iconische lage hoepelschoen die een jaar duurt.
pages: 1
|

Home » Announcements » Adidas Originals Superstar 80s Bestellen