Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » adidas nmd chukka trail Messages in this topic - RSS
8/31/2018 2:28:39 AM
ydydydydyydd
Posts 3

adidas schoenen 2018 De adidas NMD Chukka transformeert de zwervende hardloopschoen tot lifestyle-schoen en heeft een bovenwerk van suède premium suède met lederen bekleding bovenop de Boost-zooleenheid van de NMD. Net als bij de adidas NMD_R1 is de merknaam Three Stripes op de schoen discreet, met het hiellipje als uitroep van het merk.

adidas schoenen damen kopen De opkomst van Boost-technologie was een belangrijk onderdeel van adidas Originals in 2015, dus het zou geen verrassing moeten zijn dat het comfortabele dempingsysteem dit jaar het lifestyle-merk zal blijven transformeren.

adidas schoenen herren goedkoop Gebruik de Boost-zooleenheid van de technische renner en smel ze met een bovenwerk dat niet misstaat op een meer traditioneel voetbed. Het resultaat is een mix van slimme schoenen voor schoenen en schoenen waarmee Adidas het goed doet. Verkrijgbaar in opvallend weelderig rood en ingetogen zwart.

adidas nmd chukka trail Op 1 oktober laat adidas de NMD droppen in het langverwachte Chukka Trail-formaat. Een elastisch bovenwerk van nylon, een gelooid leren hakpaneel en een op grip zaagtand geïnspireerde Boost-zool zorgen ervoor dat deze all terrain sneaker de zwaarste NMD tot nu toe is. Bij de Chukka horen twee Primeknit XR1's en drie nieuwe R1-kleuren. Beperkte eenheden beschikbaar.

https://www.prijsam98.com/
pages: 1
|

Home » Announcements » adidas nmd chukka trail