Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Adidas Energy Boost Test Messages in this topic - RSS
9/7/2018 2:09:22 AM
minmiyou
Posts 2


Du kan hente det fra www.thesolefiles.com

Adidas Energy Boost Testteknologi er ikke begrænset til adidas 'stadigt voksende og unikke lineup af præstations løb, basketball og livsstilssko. Denne 4. juli, adidas Energy Boost Icon 2 baseball cleat debuterer med et patriotisk display af et amerikansk flagtryk til ære for Amerikas Independence Day. En udformet linseformet øvre transformation frit med lysreflektionsteknologi, der giver glansen af ​​fyrværkeri. Unikke indlægssål har grafiske fremvisninger af hotdogs og picnicduge.

Den moderne Adidas Energy Boost Udsalgrunner ser på nogle vintage Three Stripes ydeevne til denne seneste farvevej inspireret af EQT linjen. Ved hjælp af signaturgrøn, grå og sort farveskema som den berømte tidlige 90'ers ydeevne, kommer denne Energy Boost med den perfekte balance mellem gammelt og nyt adidas-DNA.

En kombination af grå nuancer med et strejf af pink normalt kalder på en ting i sneakerverdenen, den legendariske "Pigeon" Nike SB Dunk Low by Staple. Så det er nemt at tegne sammenligningen med den berømte Dunk colorway med dette nyeste look for kvindersAdidas Energy Boost BilligtESM med et lignende farveskema.

Slå elementerne i maksimal pude og slank stil med Adidas Energy Boost BilligATR i Core Black. At "ATR" står for terreng, hvilket er hvor du kan gå med denne full-længde Boost-polstrede løbesko. Den er udstyret med en vejrbestandig techfit øvre samt en grippy Continental ™ gummi ydersål for maksimal trækkraft og holdbarhed i både tør og våd tilstand. Uanset om du rammer trail eller bare går i indkøbscenteret, har adidas Energy Boost 2.0 ATR du dækket.

Med fokus på hovedsagelig at holde sneakers i kerneområdet, har Adidas Energy Boost Købe Danmarkikke gjort for mange levende eller fashionable udseende på Energy Boost hidtil. Den fantastiske Boost-skumteknologi er trods alt, at de virkelig skal sælge større enheder. Når det siges, er energistyrelsen faktisk mere tydeligt og har et farverigt geometrisk tryk på tværs af det økologiske mesh, der ikke kan gøre andet end at øge salget endnu mere. Den trekantformede print komplimenteres af gennemskinnelig TPU-understøttelse og lyse hvide accenter for at afslutte den farverige præsentation.
pages: 1
|

Home » Announcements » Adidas Energy Boost Test