Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Adidas tenisice hrvatska online Messages in this topic - RSS
9/11/2018 10:30:28 PM
DougganBailee
Posts 2
Adidas tenisice Superstar objavljuje ograničeno izdanje D Rose Superstar 80s boja za proslavu 25. rođendana Derrick Rose, popularnog Chicago Bullsa. Inspiriran Derrickovim stilom i osobnošću, adidas tenisica izrađena je od jednostavnih, ali lijepih materijala, jednostavnih za nošenje boja kao što su crna i plava, a također su mu omiljeni. Ostali osobni dodiri na Superstar 80s uključuju njegovu rođendansku godinu 1988. na ploči peta, a logotip zlatne folije ukrašen je obrisom lica. Za one koji nisu znali Rita Ora jedan je od najnovijih umjetnika koji će biti povezana s adidas Originals i dok nemamo nikakvih službenih informacija o tome koje bi voće moglo podnijeti samo ovaj par adidas Originals Superstars.

adidas Originals uvijek traži drugačiji način da ponovno izmisli klasiku Adidas tenisice akcija siluete. S bojama poput ovog nadolazećeg "Metal Gold" izdanja, možete se kladiti da će 2015. biti velika godina za Tri Stripesa. Pogledajte ovaj tenisica od zlatne obuće prva stvar koja vam ulovi oko je gornja koja izgleda kao naborani komad aluminijske folije. Na naše iznenađenje to je zlatna naborana koža. Ikona ljupkastog nožnog prstiju konstruirana je od metalnog zlatnog izgleda koji dodatno prenosi bjelinu cipele. Crni naglasci obrađuju kožnu Tri trake na bočnoj ploči, jezičku, jezičku pete i mrežaste unutarnje obloge dok bijeli gumeni potplat završava izgledom.



Uvijek postoji vrijeme za novu Adidas tenisice web shop boju, a posebno kada ju je dizajnirao Juun.J. Korejski dizajner stavio je svoj pečat na siluetu kao svoj najnoviji projekt, a rezultati su prilično podcijenjeni, ali ipak svježi. Sva bijela sve je na snazi ​​ovog puta, a tri prevrnuta velcro trake su određujući trenutak ove kapi. Još nije spomenut datum izlaska, ali šanse su da će mnogi biti dostupni kada se najavljuju.

Čini se da svi ovih dana dobivaju komad trolista, a pokraj pomoći u njihovoj potrazi za svjetskom dominacijom je Topshop. Trgovački lanac u britanskom lancu izgleda da će osloboditi kapsulu zbirku s adidas Originals koji uključuje šarene uzima adidas Originals Tech Super, adidas Originals Superstar i adidas Originals Attitude. Na svim urbanim temama koje dolaze s raznim odjevnim predmetima koji se podudaraju pojavljuju se svi obrasci ispisa i bočna strijela. The songtress je postavio ove slike na svoj Instagram koji pokazuje metalni par adidas Originals Superstars u mliječnom bijelom nubuku.
pages: 1
|

Home » Announcements » Adidas tenisice hrvatska online