Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Converse Chuck Taylor All Star buy Messages in this topic - RSS
9/12/2018 3:57:24 AM
guguaue
Posts 2


U kunt het ophalen op www.willtrval.com

Als je het nog niet gemerkt hebt, zijn dit voorjaar overal roze sneakers. Vrijwel elk groot merk en elk model van de ASICS GEL-Diablo tot de Converse Chuck Taylor All Star buy Elite heeft dit jaar gekozen voor lichtroze kleuren, en nu is er nog eentje om toe te voegen. Het is de grootvader van alle sneakers, de Converse Chuck Taylor All Star, die naast de roze colorway-familie komt, met deze Pro-editie van de Cons-skateserie die een lichtroze canvasbovenwerk ontvangt met een donkerdere roze tint voor de suède hak streep.

Dit is de Converse Chuck Taylor All Star Zwarte vrijdag zoals je hem nog nooit hebt gezien. De meest klassieke sneaker aller tijden krijgt een grondig unieke make-over deze zomer, met een bovenwerk van textiel met een geweven afbeelding met een gedetailleerd "dag en nacht" -motief. Gepresenteerd in twee kleurstellingen - een kleurig en een in een gedempt grijs, zwart en tan palet - elke linker schoen heeft een "dag" scène met bergen en de zon, terwijl de linker "nacht" schoen de maan boven dezelfde berg toont .

Concepts werkt opnieuw samen met het mede uit New England afkomstige Converse Chuck Taylor All Star black fridayvoor een hoogwaardige presentatie van de Converse Chuck Taylor All Star. De Chuck Taylor All Star-jaren 1970 is gebouwd met een premium Cone® denim bovenwerk in een ruwe indigo tint. Als een '1970s' editie van de Chuck Taylor, het klassieke silhouet is voorzien van drievoudige stiksels voor extra duurzaamheid, hogere rubberen foxing en een comfortabelere binnenzool voor een vintage look en feel van hoge kwaliteit.

De lange geschiedenis van nieuwe herhalingen van de Converse Chuck Taylor All Star Koop deze gaat verder met deze nieuwste creaties, het "Mono Weave" -pakket. Zoals de moniker van de set vrij letterlijk suggereert, is de Chuck te zien in monochromatisch geweven bovenwerk. De vier schoenencollectie bestaat uit de hoge en lage topversies van de iconische sneaker in geweven bovenwerk van textiel, naar keuze in zwart of wit. Alle vier de opties van de premiumconstructies krijgen gebroken witte accenten aan de veters, tussenzool en leren neus en brandingaccenten.

De Converse Chuck Taylor All Star Discount is altijd al een canvas geweest voor nieuwe materialen en concepttesten. De Polartec-verbindingen die we zagen, brengen enkele weerklare opties voor de Chuck-loyalisten, maar hier zijn een paar suede-paren die precies passen in de categorie Lifestyle; een romig licht-beige en een donker zwart paar beginnen de officiële Converse-dealer te raken,
pages: 1
|

Home » Announcements » Converse Chuck Taylor All Star buy