Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Nike Air Max 97 Cheap online Messages in this topic - RSS
9/13/2018 3:32:15 AM
ruanmian
Posts 2
Nike is nogal hardhandig bezig met de releases van Nike Air Max 97 Korting omdat verschillende stijlen en kleuren in de eerste week van de maand winkels raken. Deze vier premium-iteraties worden echter in beperkte hoeveelheden in geselecteerde boetieks en op Nike SNKRS uitgebracht en met het iets hogere prijskaartje van $ 170 is een premium suede-bovenwerk in vier rustgevende, neutrale tonen gecombineerd met een heldere Summit White.

De Nike Air Max 97 orderviert momenteel zijn 20-jarig jubileum met een aantal geweldige retro-releases voor deze late herfst van de herfst van het jaar met plannen voor de introductie van de Nike Air Max 97 OG Black / Neon in de nabije toekomst. Maar als je op zoek bent naar een paar dat je overal mee kunt rocken, dan is dit de optie voor jou. Nike slaagt er ook in om de traditionele reflecterende 3M-panelen te verbergen die de sneaker verlichten wanneer het licht het retro silhouet raakt.

Als je een fan bent van Nike Air Max 97 Bestellen en je vindt niets wat je leuk vindt in 2017, dan is je gewoonweg gewoonweg niet te behagen. De schoen valt dit jaar in meer colorways en constructies dan ooit tevoren, en biedt iets voor iedereen die zelfs op afstand houdt van het klassieke golvende ontwerp met Air Max van gemiddelde lengte. Deze Air Max 97 laat deze maand alleen in 13 versies vallen en blijft gewoon in de herfst vallen met nog meer nieuwe releases zoals die we hier zijn om vandaag beter te bekijken, een bourgondische colorway van de bijgewerkte Air Max 97 Ultra '17 .

Onder de enorme verzameling van dertien nieuwe Nike Air Max 97 Cheap onlinereleases voor augustus zijn twee opvallende Premium-edities, die we hier vandaag veel beter bekijken. Elk met zachte suede lambrisering om mee te gaan met de gebruikelijke mix van mesh en reflecterend materiaal over het kenmerkende golvende bovenwerk, de Air Max 97 releases in stijlvolle eigentijdse kleurenpaletten van grijs met witte accenten en roze met beige accenten.

Als dertien nieuweNike Air Max 97 Opruiming Onlinereleases in augustus niet voldoende waren om aan je smaak voor de klassieke hardloper te voldoen, kun je hier nog een helpen. Dit iconische silhouet is gemakkelijk een van de beste nieuwe kleurstellingen van de Air Max 97 die we dit jaar hebben gezien, en wordt behandeld als een "VS" -achtige kleurencombinatie voor de originele constructie in marineblauw over het golvende bovenwerk met gouden accenten die zouden moeten herinner veel Nike-thema sneakers van Nike. Er is nog geen bericht over een releasedatum, dus houd het in de gaten voor meer informatie over de opvallende colorway.

Je kunt de details bekijken op www.willtrval.com

pages: 1
|

Home » Announcements » Nike Air Max 97 Cheap online