Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » merrell jungle moc εκπτωσεις Messages in this topic - RSS
9/17/2018 12:58:18 AM
Beekhui
Posts 3
Επιλέξτε την περιπέτεια σας με την 5μερη βαθμολογία asics καλύτερη τιμή ελλαδας. Ένα απαλό, ανθεκτικό, αδιάβροχο σουέτ ή δερμάτινο επάνω μέρος, ελαστικό πλαϊνό χτύπημα και μια κολλητική εξωτερική σόλα από καουτσούκ Jungle Athlete αποτελούν την ομαλή εμφάνιση αυτού του πολλαπλών σπορ Merrell Slip-on. Θα απολαύσετε βελτιωμένη άνεση με μια αναπνέουσα επένδυση ματιών, αερόσακους με μεσαία σόλα και Merrell M-Select FIT. ECOSYSTEM με περίγραμμα EVA.

Ακολουθώντας το κλασσικό asics gel lyte iii χαμηλη τιμη ελλαδας είναι αυτή η νέα επανάληψη που επιλέγει ένα παντοφυσικό καμβά ανώτερο από το μεγάλο Converse branding που γίνεται στο κόκκινο που περιτυλίγει γύρω από τις πλαϊνές, φτέρνα και μεσαίες πλευρές του παπουτσιού. Άλλα χαρακτηριστικά στο παπούτσι περιλαμβάνουν την άσπρη σόλα από καουτσούκ, τονική κορδόνια, μεταλλικές οπές και σκούρα καστανή εξωτερική σόλα. Είναι ένα απλό χρώμα με μια δυνατή δήλωση.

Το πάνω μέρος των παπουτσιών τρεξίματος ελευθερίας από την merrell jungle moc εκπτωσεις είναι κατασκευασμένο από ένα κορυφαίο σουέτ πάνω που ενισχύει την ανθεκτικότητα και την αίσθηση όταν βγαίνουν εν κινήσει. Επιπλέον, το σουέτ διαθέτει μικροδιατρήσεις που βοηθούν δραματικά τον εξαερισμό. Οι διατρήσεις επιτρέπουν στον αέρα να διεισδύσει πλήρως στο άνω μέρος, παρέχοντας μια σταθερή παροχή φρέσκου, ψυχρού αέρα ενώ παράλληλα εξαναγκάζει τον ζεστό και οργιώδη αέρα. Οι επικαλυμμένες επένδυσεις σουέτ προστίθενται επίσης στο πάνω μέρος για να παρέχουν δομική ακεραιότητα και μεγαλύτερη ανθεκτικότητα, ενώ μια επένδυση από νεοπρένιο παρέχει εξαιρετική διαχείριση υγρασίας.

Το brooks purecadence 6 ελλαδας είναι ένας μεγάλος αντίκτυπος κατασκευαστής δηλώσεων που ποτέ δεν θα πάει εκτός στυλ. Η σιλουέτα καμβά χαμηλής κορυφής, μπροστά από δαντέλα και μια βουλκανισμένη σόλα από καουτσούκ, προσφέρουν μεγάλη άνεση και εύκολη καθημερινή αίσθηση. Το μπαστούνι όλων των αστεριών πιστοποιεί αυτά τα παπούτσια ως αληθινό πολιτιστικό εικονίδιο, οπότε αν λικνίζετε κλασικά μαύρα, καθαρά λευκά ή οποιαδήποτε από τις άλλες πολύχρωμες επιλογές, το μοναδικό στυλ σας θα λάμψει στα νέα Chucks σας.
pages: 1
|

Home » Announcements » merrell jungle moc εκπτωσεις