Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Adidas Gazelle Rea Sverige Messages in this topic - RSS
9/20/2018 2:32:44 AM
elijahhhhh
Posts 4



Adidas Gazelle Billigt Online får några lämpliga färger och konstruktioner för det varma vårvädret med det precis släppta Micro-Perf-paketet. Finns i din preferens av en trio av nyanser, inklusive ljus orange, vibrerande blå eller en mer dämpad grå, har varje Gazelle en mikroperforerad premium mocka övre med accenter i vit och metallisk guld varumärke. OG-formen på den ikoniska inomhusfotbollssilhouetten med en modern twist är tillgänglig nu hos utvalda adidas Originals-återförsäljare globalt.

Den tidlösa Adidas Gazelle Svarta Sverige får ett extra stiligt utseende för att börja det nya året, med en vit vit läder övre. Premium läder är draperad över den klassiska siluetten i den skarpaste, ljusaste vita tillgängliga och komplimangeras sedan med metalliska guldaccenter för en av de mest raffinerade Gazellerna någonsin. Definitivt inte ett dåligt alternativ för att starta upp dina adidasupphämtningar för 2015. Ta ett par nu från valda adidas Originals-leverantörer, inklusive storleken? onlinebutik.

Adidas Gazelle Blå Billig har släppts i massor av mocka färgvägar i år och adidas syftar till att fortsätta trenden med sitt senaste erbjudande. Den klassiska adidasilhouetten håller den enkel genom att ha en grå övre som förstärks av de ikoniska ränderna. Gold branding komplimanger kvartalet och den extra touchen av en korkhälsa ger dessa den perfekta mängden flare. Du kan hitta dessa just nu hos utländska återförsäljare som Schweizens titolo.

Den renoverade Adidas Gazelle Rea Sverige fortsätter sin stride till hösten månader framåt med ännu fler alternativ för sin mocka övre. Den all-time klassiska adidas siluetten återupptogs tidigare i sommar i sin tidiga 90-talet iteration, med en exakt rekonstruktion av form och premium mocka material som användes vid den tiden. Om du inte redan har hittat en färgväg som du vill lägga till i din rotation, är Gazellen redo att springa på hyllorna nästa månad i ytterligare två mocka nyanser av vinröd och kärnblå - vardera med vita accenter och guld märke för äkta -to-OG ser ut. Förvänta Burgundy och Blue Gazelles att träffa välja adidas Originals-återförsäljare globalt från och med den 22 september.

Som en del av Gazelles återkomst, den här säsongen, presenterar Adidas Originals kampanjen "Kom ihåg framtiden", leds av den ikoniska bilden av supermodellen Kate Moss som bär den berömda sneaker tillbaka 1993. Inget bild skulle kunna vara mer lämpligt för retur tidig 90-talets iteration av Gazelle än Kate som bär sin favoritsko, vilket var inspirationen för konstnären Doug Abraham AKA @ bessnyc4 för en "hackad" tolkning av fotot. Syfte att skapa en omfördelning av mode och det kollektiva minnet av popkulturbilder för att återuppfinna en ny visuell kommentar, leder Abraham Remember the Future-kampanjen med en videopresentation av Kate Moss-bilden, som kan ses nedan. Du hittarAdidas Gazelle Köpa i butikerna nu.
pages: 1
|

Home » Announcements » Adidas Gazelle Rea Sverige