Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Adidas ZX Flux Sale DK Messages in this topic - RSS
9/25/2018 2:34:48 AM
kfhjks
Posts 2


Du kan hente det fra www.thesolefiles.com

Hvis standardAdidas ZX Flux Sale DK ikke allerede var chill nok til dig, heldigvis er der en endnu mere afslappet mulighed for den øjeblikkelige klassiske moderne-møder-vintage sneaker. ZX Flux Slip-On fjerner sig med snørebåndene, og det er en meget mere sporty at tage på den nemme adgangsstil end sine forgængere som den ikoniske Vans Slip-On. Denne version har et helt blåt farveskema med en øvre mesh i College Navy med en af ​​de to elastiske tværsnitsbånd i en lidt lysere nuance af blå.

Adidas ZX Flux Salg Danmark sætter bare på sit bedste påskeudstyr med denne nye udgave for damerne med en dejlig blomstermotiver. De bløde pastelltoner af de forskellige blomster, der er afbildet, ledsages af en ruskindhælestæller (sædvanligvis plastik) til en ekstra premium touch. Striberne, snørebåndene og tungeenhederne kommer alle i lyse hvide for at holde disse fine og lette til et perfekt forårssyn.

Adidas ZX Flux Online Salg går ind i det store ud med den nyeste grafiske øvre rumtema. Strækker fra det sædvanlige "galakse" -motiv, denne gang går rumsbilledet helt rødt for en trippy ny udnyttelse af det himmelske tema. Alle elementerne fra snørebåndene til ydersålen kommer også i den livlige skygge af rødt og gør til en sneaker, der synes at blande udviklingen i "Red October" og "Galaxy" i en.

adidas finder stadig måder at opdatere deres livsstil go-to i Adidas ZX Flux Rabatkode. Sikker på, at silhuetten måske har taget bagsædet til tilbud som hele Tubular-serien og den førsteklasses komfort i Boost-teknologien, men ZX Flux fungerer stadig som en overkommelig løsning, der er rodfæstet i de tre stripes sen-80'ers løbende dominans. I dag kigger vi på "Fingerprint Pack", som viser et hvirvende udvalg af hvide og sorte linjer på oversiden for at efterligne faktiske fingeraftryk.

Adidas ZX Flux RabatBorealis, også kendt som Northern Lights, har været en populær inspiration for colorways i det seneste. Under Armour Curry 2 brugte den pulserende North Pole naturligt forekommende lys show til en festlig jul farveway og endda premier blev inspireret under et Nike SB samarbejde tidligere. Nu er adidas ZX Flux tilbage til sine grafiske trykte måder med en Northern Lights inspiration af sig selv. Billedrealismen her er noget andet, da en skyggeagtig trælinie falder ind i en sort retro ZX mellemsål-enhed. En mørkblå nathimmel udstiller hints om neon til et helt unikt og malerisk udseende. Denne særlige model er kendt som adidas ZX Flux Decon og har en forstærket hælkonstruktion, der er helt gennemskinnelig.
pages: 1
|

Home » Announcements » Adidas ZX Flux Sale DK