Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Adidas ClimaCool Bestellen nederland goedkoop Messages in this topic - RSS
9/26/2018 1:27:14 AM
waduq
Posts 2
De Shoe Gallery Adidas ClimaCool Goedkoopste Flight 305 is een eerbetoon aan de vele art deco-gebouwen aan de waterkant van Downtown Miami, terwijl het overwegend zwarte paar wordt geraakt met neonaccenten ter ere van de neonreclames verspreid over Miami die de warme nachten verlichten. adidas 'gepatenteerde XENO-technologie wordt gebruikt onder de zwarte mesh-overlay voor een iriserende slangenhuidachtige glans voor een echt originele kijk op het ClimaCool-model.

De Adidas ClimaCool Bestellen goedkoop wordt deze herfst metallic voor de collectie "Precious Metals". De twee meest waardevolle metalen van allemaal zijn vertegenwoordigd op de klassieke vroege tweederangs-hardloper van adidas, met de lichte en ademende sneaker in je keuze uit zilveren of gouden tonale mesh en TPU-bovenwerk met zwarte accenten. Het metalen uiterlijk trekt zeker de aandacht en maakt het unieke ontwerp van de ClimaCool er futuristischer dan ooit.

De Adidas ClimaCool Kopen goedkoop blijft chillen tot in de herfst met deze nieuwste look voor de lichte en ademende retro-sneaker. Deze keer dwaalt de klassieke loper uit het begin van 2000 af van de tonale looks die we hebben gezien tijdens zijn terugkeer dit jaar, waarbij hij overschakelde naar een tri-tone kleurenschema in zwart met witte en Shock Purple-accenten.

Heb je het geld niet om uit te geven voor Primeknit en Boost? De drie strepen heb je gedekt door het vrijgeven van de Adidas ClimaCool Bestellen nederland goedkoop Sonic, een paar dat belooft om je voeten koel te houden in de heetste maanden terwijl het een comfortabele rit biedt door hun Bounce-dempingsysteem. Zie het als Boost Jr. Het silhouet doet denken aan de immer populaire adidas Ultra Boost, met een instapconstructie met een versterkte hiel voor extra comfort. Overlappingen met drie strepen rusten bovenop een ademende mesh-voet met een onderliggende Solar Red-kleur voor een extra pop.

De Adidas ClimaCool Uitverkoopmoet precies passen in adidas 'huidige release-lei, gezien het ademende mesh-bovenwerk, de volledig originele esthetiek en een unieke zijpaneel-ventilatie-eenheid. Als je je zorgen maakt over je voeten die extra ventilatie nodig hebben voor de komende warme maanden, zoek dan niet verder dan deze adidas-retro uit de jaren 2000. De ademende constructie van de ClimaCool 1 is geïnspireerd op de ZX-hardloopserie, een kenmerk dat het meest zichtbaar is op de tussenzool en hiel, terwijl een rekbare en gevarieerde spiraalbodem beschikbaar zal zijn in 4 opkomende kleurtonen. Dit "Frost Green" -paar is het perfecte pastel-compliment voor het huidige seizoen.

Je kunt de details bekijken op www.schoenenplace.com

pages: 1
|

Home » Announcements » Adidas ClimaCool Bestellen nederland goedkoop