Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Adidas AlphaBounce Goedkoopste Messages in this topic - RSS
9/29/2018 1:04:00 AM
uguoudsf
Posts 2
adidas is klaar om de volgende iteratie van de nieuw gecreëerde Alphabounce-categorie uit te brengen - de Adidas AlphaBounce Winkels nederlandMid. Met een 5 / 8ste Mid-snede werd deze Alphabounce gemaakt met wortels in de winter, waarbij de trottoirs en elementen misschien niet ideaal zijn. Een continentale rubberen buitenzool wordt gebruikt om de grip en stabiliteit te verbeteren, terwijl de ritsconstructie de veters verwijdert voor een silhouet dat voldoet aan de huidige mode-normen voor schoenen.

Kolor werkt dit najaar opnieuw samen voor een andere opvallende selectie schoenen. Deze keer creëert het passende Adidas AlphaBounce Goedkope echtemodelabel drie kleurrijke edities van de AlphaBounce met hun kenmerkende flair. In de maat van de heren omvat de collectie het Performance-meets-lifestyle AlphaBounce-silhouet in limoen / paars / felrood, zwart / paars / groenblauw en wit / grijs / chroom met een vleugje geel.

Sinds zijn debuut in een zwart-witgevlekt grafisch bovenwerk, is de Adidas AlphaBounce Groothandel klaar en bereid om een ​​verklaring af te leggen. We hebben hem sindsdien gezien in een uiterst gestreept bovenwerk en kleurveranderende XENO, en nu wordt de AlphaBounce flitser dan ooit in een geheel nieuw reflecterend pakket. De AlphaBounce schittert als nooit tevoren in opvallende reflecterende edities voor zowel mannen als vrouwen met een wilde reflecterende print, oogjespods en strepen op de tong.

DeAdidas AlphaBounce Goedkoopsteoverbrugt de kloof tussen prestatie- en lifestyle-schoenen met een gloednieuw "Suede Pack" dat op 15 juli naar retailers gaat. De adidas AlphaBounce Suede Pack neemt de aloude traditie van 'ziet er het beste uit om je best te spelen' ter harte en werkt het gebruikelijke bovenwerk van mesh bij met een nieuw suede textiel in Olive of Khaki met overlopende BOUNCE-tussenzolen die nog steeds dat gepatenteerde dempingsysteem toevoegen dat de alphaBOUNCE zo'n gewild model.

Nu kijkt Adidas AlphaBounce Bestellen goedkoopnaar duurzaamheid en optimale prestaties met FOREGEFIBER, een nieuw, innovatief stikproces dat een nauwkeurigere pasvorm biedt dankzij TPU gecoat garen dat zorgt voor verbeterde flexibiliteit in gerichte zones terwijl 30% minder draad wordt gebruikt. Het eerste silhouet om de technologie te laten zien, is het populaire adidas AlphaBOUNCE-model met een ontwerp dat is geïnspireerd op het maakproces dat is afgestemd op organische celstructuren en groei.

Je kunt de details bekijken op www.schoenenplace.com

pages: 1
|

Home » Announcements » Adidas AlphaBounce Goedkoopste