Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Adidas Originals Superstar 80s Danmark Messages in this topic - RSS
10/8/2018 3:11:46 AM
adfsfsd
Posts 2


Du kan hente det fra www.thesolefiles.com

Den konstante strøm af præmie samarbejder udgør Adidas Originals Superstar 80s Danmark og UK forhandler størrelse? skuffer ikke igen, som de to hold op for et klassisk sæt af Superstar. Den evigt ikoniske shelltoe sneaker er præsenteret i to yderst smagfulde førsteklasses udseende med en høj kvalitet læder øvre i sort eller hvid med tonal nubuck til heeltabs og sidestripes. Duo af imponerende Superstars er hver færdig med laserad adidas trefoil logoer på tungerne.

Fra OG ser til de halvtredsfarvede farvande af Pharrells Supercolor-pakke, har Adidas Originals Superstar 80s Pris set en lille smule af alt allerede til sin år lange fest af adidas Originals. Nu ses den ikoniske shelltoe sneaker en anden ny version, der synes at låne et blik fra nogle af sine suede-konstruerede brødre som Campus, med en fuld suede øvre. Den luksuriøse konstruktion gælder for 1980'ernes konstruktion af Superstar, komplet med flad læder tunge og offwhite sål og shelltoe til et autentisk oldschools look. I en ren og simpel sort / hvid farveway kommer adidas Originals Superstar 80s 'Deluxe Suede' nu hos udvalgte forhandlere over hele kloden.

Den altid mystiske 84-Lab vender tilbage til CLOTs seneste Adidas Originals Superstar 80s Tilbudgengivelse. I et år domineret af silhuetten klarer CLOT stadig at forlade et mindeværdigt indtryk takket være inkluderingen af ​​en camouflage base parret med en premium sort læderrør hele vejen igennem. Kast i nyanser af offwhite på mellemsål og signatur shelltoe, og det seneste Superstar samarbejde er et, som du helt sikkert kan komme bagud.

Det er først i slutningen af ​​februar, og Adidas Originals Superstar 80s DK har allerede haft en vigtig tilbagevenden. Smarte samarbejdsindsatser har bidraget til genfødsel af den klassiske skalletå og i dag får vi se endnu en æstetisk inspiration lige fra 80'ernes æra af stil. Dette "Tilbage i dag" -temaet ser adidas originals superstar 80s don en premium burgundy ruskind mens offwhite accenter tilføjer en vintage føler til skalletå og ydersål. En tan læderforing returnerer ligner den af ​​Shawn Stussy samarbejdsindsatsen fra en uge eller så siden.

Adidas Originals Superstar 80s Danmark år får et andet bidrag med denne eksotiske makeover lige til damerne. Kvindernes adidas Originals Superstar 80s får både en metal shelltoe og pony hår øvre, også detaljeret med reptil-tekstureret læder til et unikt og stilfuldt udseende, der tilføjer til den år lange fejring af den ikoniske lav-top hoops sko.
pages: 1
|

Home » Announcements » Adidas Originals Superstar 80s Danmark