Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Adidas ZX Flux Waar te Koop Messages in this topic - RSS
10/17/2018 9:09:55 AM
vczgfsgf
Posts 2


Je kunt het ophalen op www.schoenenplace.com

Als de standaard Adidas ZX Flux Waar te Koopniet al chill genoeg voor je was, is er gelukkig een nog meer casual optie van de instant-klassieke modern-meets-vintage sneaker. Weg met de veters, de ZX Flux Slip-On heeft een veel sportievere kijk op de gemakkelijke toegang stijl dan zijn voorgangers zoals die iconische Vans Slip-On. Deze versie heeft een volledig blauw kleurenschema, met het bovenwerk van mesh in College Navy met een van de twee elastische kruisbanden in een iets lichtere blauwe tint.

De Adidas ZX Flux Online Bestellen heeft zojuist zijn beste paasoutfit gemaakt met deze nieuwe editie voor dames met een mooi gebloemd bovenwerk. De zachte pasteltinten van de afgebeelde verschillende bloemen worden vergezeld door een suède hielkap (meestal van plastic) voor een extra premium touch. De strepen, veters en zoolunits zijn allemaal in helder wit om deze mooi en licht te houden voor een perfecte lente look.

De Adidas ZX Flux te koop gaat naar de ruimte van de toekomst met dit nieuwste grafische bovenwerk met ruimte-thema. Afwijkend van het gebruikelijke "melkweg" -motief, gaat de ruimtescène dit keer helemaal rood voor een trippy nieuwe kijk op het hemelse thema. Alle elementen van de veters aan de buitenzool komen ook in de levendige rode tint, wat zorgt voor een sneaker die de 'Red October'- en' Galaxy'-trends in één geheel lijkt te versmelten.

adidas vindt nog steeds manieren om hun levensstijl-go-to bij te werken in de Adidas ZX Flux outlet. Natuurlijk heeft het silhouet mogelijk een achterbank gehad voor aanbiedingen zoals de hele Tubular-serie en het beste comfort van de Boost-technologie, maar de ZX Flux is nog steeds een betaalbare optie die is geworteld in de dominante positie van eind jaren tachtig van de drie streep. Vandaag bekijken we het "Fingerprint Pack" dat een wervelend array van witte en zwarte lijnen op het bovenvlak vertoont om echte vingerafdrukken na te bootsen.

De Aurora Borealis, ook bekend als het noorderlicht, is de laatste tijd een populaire inspiratie voor colorways. The Under Armour Curry 2 gebruikte de natuurlijk optredende lichtshow van de levendige Noordpool voor een feestelijke Christmas-colorway en zelfs Premier werd geïnspireerd tijdens een Nike SB-samenwerking in het verleden. Nu is de Adidas ZX Flux Saleweer terug op zijn grafische gedrukte manieren met een eigen Northern Lights-inspiratie. Het foto-realisme is hier ongeëvenaard omdat een schaduwachtige boomlijn verdwijnt in een zwarte retro ZX-middenzooleenheid. Een donkerblauwe nachthemel toont hints van neon voor een werkelijk unieke en pittoreske uitstraling. Dit specifieke model staat bekend als de adidas ZX Flux Decon en heeft een versterkte hielconstructie die volledig doorschijnend is.
pages: 1
|

Home » Announcements » Adidas ZX Flux Waar te Koop