Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Nike LeBron Kjøpe Online Messages in this topic - RSS
10/22/2018 2:40:39 AM
fdsfaqqwe
Posts 2
Den gradvise utbyggingen av Nike LeBron Lavest Prisomfattende "Art Of A Champion" -pakke har fortsatt gjennom NBA Playoffs, og nå er det LeBron James tur til å bli med i sin spesialutgave "25 Straight" Zoom Soldier. Hvorfor en Zoom Soldier? Skoen ble slitt under James minneverdige 2007-prestasjon mot Detroit-stemplene i spill 5 av ECF hvor en ung King James dominert, scoring 25 poeng på rad i en dobbel OT-thriller for å salte både spillet og serien unna, tjene hans Første tur til NBA-finalen i prosessen. Skoen har en hvit skinn øvre, med soldatens tunge, krage og signatur midfoot / hæl stropper kommer i en rik marineblå. Gull LeBron branding pryder tungen, hælremmen og midtfotskinnen mens en stor hvit Swoosh dukker opp på midtfotstroppen. Pute er utstyrt med hæl og forfoot Zoom Air mens et hvitt sildbens yttersålmønster gir optimal trekkraft, og minnesskoen er ferdig med "Think 16" merkevarebygging på den indre tungen og gullet Larry O'Brien trophy hangtag som er blitt synonymt med pakken .

Siden januar 2017 har Nike LeBron Billigbrakt Air Zoom Generation på jevn måte, og introduserte originale fargeløsninger fra 2003 og stilige nye design mens de klarte LeBron James opp med noen en-av-en PE. Senere denne måneden vil en av de mest heraldede eksklusivene som er laget for kongens venner og familie, se en bred utgave da SVSM-utgaven inspirert av hans alma mater, vil treffe detaljhandel for første gang.

I et spill 1 Eastern Conference Finals-tap i hendene på Boston Celtics, hadde Nike LeBron KjøpJames en "Just Do It" PE-versjon av LeBron 15. I går kveld trakk konen sitt sko til et helt nytt nivå med et aldri -behandlet "SVSM" -versjon av samme Battle Knit-utstyrt silhuett. Mens LeBron var like ustoppelig som noensinne - samlet 42 poeng sammen med 10 bord og 12 dimes - det var ikke nok å få jobben gjort da hans Cavs kommer tilbake til The Land i et 2-0 hull. Med inspirasjon fra kongens første Air Zoom Generation PE, har denne LeBron 15's øvre hvite i forfoten av tilbudet mens irsk grønn gjør sin tilstedeværelse kjent på ryggen halvdelen av sneakeren.

Bare i går tok vi deg med en offisiell titt og oppdatert utgivelsesinformasjon om Nike LeBron Kjøpe Online Soldier 12 "Dark 23", og i dag får vi en første titt på et "SVSM" -tilbud. Ser som en nikk til kongens St. Vincent-St. Mary High School, den kommer i en irsk-passende hjem colorway. Den primært hvite øvre er komplementert av grønne og gull aksenter på sin merkevarebygging, flekkete mellomsåle og yttersåle. LeBrons signatur Dunk Man-logoen vises på en unik måte, da den er subtilt omtalt på velcroområdet som hjelper brukeren til å kontrollere sin eller hennes låseform.

NBA Playoffs er over, og Nike LeBron Rabatt James er ikke lenger i Zero Dark Thirty-modus. Basketball verdenens oppmerksomhet er fortsatt fast fast på kongen, men som han leder til en sommer ubegrenset gratis byrå som vil skifte strømbalansen i NBA. Vil han bli i Cleveland? Skal han gå til LA og gå sammen med Paul George? Vil han overbevise Kevin Durant om å forlate Warriors og fant et nytt super-team i påskekonferansen? Ingen vet hvor Kongen vil velge å etablere sin trone ennå, men Nike sørger for at hans sommerfottøy blir riktig når han søker, ettersom to nye LeBron Soldier 12 farger har blitt unvieled: en "Summit White" og en svart / rød .

Du kan sjekke ut det detaljerte på www.skoplace.com

pages: 1
|

Home » Announcements » Nike LeBron Kjøpe Online