Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Air Jordan Online Bestellen Messages in this topic - RSS
10/24/2018 8:37:27 PM
fsdfge
Posts 2


Je kunt het ophalen op www.apparentshoe.com

De "Banned" colorway van de Air Jordan Online Bestellen, die op 3 september naast de Air Jordan 31 wordt uitgebracht, is zonder twijfel een must-have sneaker van het najaar. In tegenstelling tot de 2013-versie van de Air Jordan 1 Retro High OG, zal de aankomende 2016-versie geen beperkte uitgave zijn, omdat deze een belangrijke rol speelde in de marketing en onthulling van de nieuwste Jordan-schoen.

Air Jordan te kooplijkt erop dat half augustus het weekend is van de omgevormde Air Jordan 1. Dit pictogram krijgt al de 'Ultra'-behandeling, die bestaat uit een klassiek silhouet met een binnenste enkellaarsje en lichtere materialen, maar het lijkt erop dat de gedeconstrueerde look ook in de winkelschappen. Gewoon eruit, de Air Jordan 1 High Deconstruction-strips tot op het botste materiaal, met een uit één stuk bestaand bovenwerk dat de AJ1-look doorheen gestikte patronen haalt. Het is bijna alsof de Air Jordan 1 werd getransformeerd in een Chuck Taylor.

Air Jordan outletBrand zal meer warmte voor kinderen vrijgeven met het aankomende 'erfgenamenpakket' dat is bedoeld om de collectie handtekeningen van premiumkwaliteitsthema's van een schoolmeisje te brengen. Het begint allemaal met de Jordan 1 Red Velvet, een paar dat de Air Jordan 1 High transformeert in een waardig aanbod van rode lopers. De Air Jordan 1 High "Red Velvet" brengt Mike's iconische eerste handtekening op de hoogte van een transformatie door het gebruik van bordeauxrode fluwelen panelen en metallic gouden 'Wings' branding. De look zou de "Pinnacle" -versies kunnen evenaren als het echt 24K-goud was. Bijpassende Swoosh-branding voegt een contrasterend leermateriaal toe aan de mix voor extra diepte.

Het lijkt erop dat de oorspronkelijke grijze colorway niet de enige versie is van de "Quilted" Air Jordan Sale KO die moet worden vrijgegeven. Nu vangen we de tweede uitweg voor de unieke nieuwe constructie van de KO, met een Obsidian bovenwerk met een gewatteerde basis en overlappende denimpanelen. Net als de grijze colorway, heeft deze donkerblauwe versie ook metalen veteroogjes, dit keer in een koperen kleur.

De Air Jordan Korting is al lang een nietje in ieders rotatie van schoenen. Het iconische silhouet zal de geschiedenis ingaan als een van de paren die de moderne sneakerindustrie hebben voortgebracht voor zijn kop die de "Banned" colorway, Michael Jordan's on-court exploits en het feit dat het de eerste was in de kenmerkende Jumpman-serie. Het is feilloos overgestapt naar het lifestyle-rijk als statussymbool voor modeverklaring. Dit weekend zal Jordan Brand een eerbetoon brengen aan dat geslacht met het Jordan 1 Premium Essentials-pakket dat op zaterdag 6 augustus zal worden uitgebracht.
pages: 1
|

Home » Announcements » Air Jordan Online Bestellen