Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Converse Chuck Taylor All Star 70 waar te koop Messages in this topic - RSS
10/25/2018 10:18:36 PM
gsderrq
Posts 2


Je kunt het ophalen op www.kickswinkel.com

Het Solar-pakket bestaat uit twee toonaanbiedingen van de Converse Chuck Taylor All Star 70 waar te koop. De opvallende kenmerken van de schoen zijn gemaakt van nubuck en leer en bevatten de gradatieprint in kleur (die de eclips vertegenwoordigt) op de bovenkant van de tong, de hielsteun en het Star-logo. Het Lunar-pakket bevat de Chuck Taylor All Star. Beide paren hebben premium bovenwerk van suède, voorzien van een patroon met gegraveerde patronen op het voorste deel en duidelijke oliedruk op de achterkant van de schoen. De foxing-tape bevat het aantal en lettercodes met betrekking tot de details van de maansverduistering en de timing van de zonsverduistering.

Converse Chuck Taylor All Star 70 where to buyheeft twee verschillende herhalingen van de Chuck Taylor All Star in koelbloedig bovenwerk behandeld met de release van het Chuck Taylor Snakeskin Pack. Bestaande uit de Converse Chuck Taylor All Star '70 Hi en de Converse Chuck Taylor All Star '70 Ox, beide paren zijn bedekt met een faux grijs / tan python helemaal door het bovenwerk met witte details op de rubberen tenen, veters en het rubber tussenzool. Afwerking op de Hi is het kenmerkende Converse All Star-logo op de mediale enkel.

Vandaag bekijken we de beperkte Knicks-versie van de Converse Chuck Taylor All Star 70 Aanbieding High NBA Game Day. Dit model uit de Converse x NBA Collection bevat 250 afzonderlijk genummerde limited edition-paren voor elk NBA-team. Elke schoen is gemaakt van authentieke NBA-truien en heeft een leren voering. Het lederen interieur heeft reliëf NBA-logo's en samenwerkende Converse x NBA geweven labels onder de tong van de schoen.

De New York Knicks zijn een van de vijf NBA-franchises die hun eigen Converse Chuck Taylor All Star 70 provideHigh NBA Legend-release hebben gekregen. De Chuck '70 NBA Legend is een luxe model dat basketbalcultuur viert voor de geraffineerde fan. De schoenen markeren de winnende erfenissen van vijf franchises: de Boston Celtics, Chicago Bulls, Golden State Warriors, LA Lakers en NY Knicks. Vandaag focussen we ons op het Knicks-paar.

De Converse Chuck Taylor All Star 70 BestelNBA Legend Knicks komt gekleed in een bovenwerk van zwart leer bedekt met een slangenhuidpatroon. Extra luxe functies zijn onder meer de gewaxt touwveters, de inscriptie All Star patch met het merk Converse en de geborduurde hiel-branding.
pages: 1
|

Home » Announcements » Converse Chuck Taylor All Star 70 waar te koop