Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » adidas stan smith primeknit Messages in this topic - RSS
10/31/2018 10:53:30 PM
chongdufhd
Posts 3

adidas sko 2018 Den korte toårs mellemrum, som Adidas indledte i 2011, da den meddelte, at produktionen af ​​Stan Smith-sneakers blev afsluttet, syntes nu at være et glimrende træk frem for en unødvendig risiko. Det toårige hul har hjulpet transformeret Stan Smiths til et generisk varemærke, hvilket gør det synonymt med sneakers på samme måde som Levi er identificeret med jeans.

adidas sko womens billig Den første Stan Smith tennis sneaker blev udgivet i 1971 og har siden da fået stor popularitet og er i dag en ægte street style-legend. Skoen fik en ren hvid farveway og en sort mærke detalje på hælen. Øverdelen er lavet af læder og viser den gode kvalitet af sportssko. De perforerede 3-Stripes er naturligvis en del af skoen og repræsenterer mærket på den bedste måde.

adidas sko mænd salg Stan Smith sko har haft ganske 'øjeblikket' for det sidste lille stykke tid. Adidas har formået at indkapslere den perfekte træner som set igennem stilsætets øjne. Denne stil sæt omfatter de bymæssige hipsters, der nipper til Phoebe Philo fra Celine, og bærer dem så godt med den skræddersyede bukser. Så er der de kølige kyllinger og bloggere, der arbejder dem upåklageligt med deres kjoler og nederdele. De får også meget kærlighed til dem som mig - moms, der elsker deres denim så meget som deres kiddliwinks. Kører efter et barn klædt som Batman, mens han lærer at ride en cykel, der glider ned ad vejen, skal nomineres til en olympisk sport! Ingen chic skole løber er komplet uden Stan. Stan får hyppige London's elitestænger, de forreste rækker i New York Fashion Week sammen med sidelinjen af ​​fodboldkampe i fodbold i selskab med entusiastiske morsfans. Stan er manden for mig og min kapsel klædeskab!

adidas stan smith primeknit Adidas præsenterer den anden rate af deres seneste kvinders Stan Smith Bold model. Denne silhuet tilbyder et moderne twist til en klassisk silhuet. Den nyeste model viser en traditionel Stan Smith-overdel, parret med en platformsål til et unikt udseende. Et blødt hvidt læder konstruerer den øvre sammen med kontrasterende grønne accenter i hæl og tunge. Hvid snørebånd forbinder denne model sammen, mens den sort hvide sål tilføjer en god forskel.

https://www.sort5sko.com/
pages: 1
|

Home » Announcements » adidas stan smith primeknit