Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Adidas NMD Opruiming Messages in this topic - RSS
11/5/2018 12:48:52 AM
deraer
Posts 2


Je kunt het ophalen op www.schoenenplace.com

De originele Black Primeknit colorway van de Adidas NMD Opruiming is sterk geruchten dat hij in december 2016 terugkeert. Met zoveel succes als de NMD in 2016 had, is het gemakkelijk een van de populairste en meest gewilde sneakers van het moment geworden, vooral de Primeknit-versies. Deze OG-colorway wordt geleverd met een Black Primeknit-bovenwerk, een tussenzool van de White Boost over de volledige lengte en rode en blauwe EVA-tussenvoegsels op de tussenzool.

De Adidas NMD Online Kopen wordt in camouflage-iteraties aangeboden als onderdeel van de najaarsopstelling 2016. Elk paar bestaat uit twee paren, weergegeven in zwart-witte kleuren, en wordt bepaald door het thema dat eenvoudigweg prominent aanwezig is op het bovenste deel met mazen en subtiele grafische elementen . Tonale elementen zoals het versterkende vetersysteem, EVA-inzetstukken en suède hiellippen worden steviger, omdat het wordt aangevuld met witte boost-zoolunits.

De Adidas NMD Sale nlblijft meer iteraties ontvangen voor najaar 2016, omdat deze nu wordt geïntroduceerd in een levendige dieproze "Magenta" afwerking. Net als bij eerdere releases, bestaat de sneaker uit een microrib gebreid bovenwerk met een tweekleurig motief. Tonale elementen omvatten een gewaxt suède hielstuk dat zijn profiel versterkt, een TPU-ooghouderpaneel en EVA-inzetstukken op de hiel. Een frisse wit boost middenzool eenheid compenseert de heldere stijl, terwijl subtiele zwarte accenten worden gezien op de hiel treklipjes en buitenzool.

Terwijl het camouflagepakket nog steeds onderweg is, blijft de Adidas NMD Sale Nederland meer iteraties ontvangen voor herfst 2016, omdat deze nu wordt geïntroduceerd in een levendige dieproze "Magenta" afwerking. Net als bij eerdere releases, bestaat de sneaker uit een microrib gebreid bovenwerk met een tweekleurig motief. Tonale elementen omvatten een gewaxt suède hielstuk dat zijn profiel versterkt, een TPU-ooghouderpaneel en EVA-inzetstukken op de hiel. Een frisse wit boost middenzool eenheid compenseert de heldere stijl, terwijl subtiele zwarte accenten worden gezien op de hiel treklipjes en buitenzool.

Het originele Adidas NMD Waar te Koop Primeknit Glitch Pack wordt onlangs aangeboden in de kleuren grijs en grijs en keert opnieuw terug voor de start van het najaar 2016-seizoen. Deze keer aangeboden in zwart met lichtblauwe accenten en een andere in zwart / wit met rode vlekken - beide paren bevatten het bepalende glitchpatroon dat prominent aanwezig is in zijn Primeknit-constructie. Een helder witte volrubber-zoolunit met tonale EVA-inzetstukken rondt het slanke en moderne profiel in het algemeen af.
pages: 1
|

Home » Announcements » Adidas NMD Opruiming