Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Nike Air Force 1 Opruiming Messages in this topic - RSS
11/6/2018 7:14:33 PM
duaudau
Posts 2


Je kunt het ophalen op www.apparentshoe.com

De Nike Air Force 1 OpruimingFlyknit is terug in een gloednieuwe 'Multi-Color'-installatie met schakeringen van Hyper Turquoise en Pink Blast om Bruce Kiglore's iconische basketbalmodel dat in de jaren 80 van de vorige eeuw werd gebruikt als lifestyle-gigant bij te werken. De Nike Air Force 1 Mid Flyknit profiteert ook van meer dan alleen een nieuwe lichtgewicht geweven constructie, omdat de buitenzool beschikt over een 'Ultra' tooling met extra gewichtsverlies en ijzige accenten die een gemoderniseerde esthetiek toevoegen aan de plooi.

Misschien met de hype van de SF-AF1 en zijn door het leger geïnspireerde uiterlijk, komt de standaard Nike Air Force 1 Online Kopendeze winter uit in zijn eigen combat-meets-style kleurstelling in tonale olijfgroen. Klaar om te passen bij je leger vermoeienissen of gewoon een spijkerbroek of joggingbroek, het klassieke silhouet van de eerste Air Force 1 wordt gedrapeerd in Legion Green van boven naar beneden voor de suede constructie, wat resulteert in een van de schoonste looks voor de schoen die we ' ik heb het hele seizoen gezien.

DeNike Air Force 1 Sale nl wordt in 2017 35 jaar jong en Nike Sportswear bouwt de afgelopen maanden aan een hype rond het iconische basketbalmodel van Bruce Kigore door middel van een aantal retro releases en samenwerkingen met fashion visionairs. Terwijl de meesten van je eerder vandaag op de Nike Air Force 1 Linen quickstrike bij KITH hebben geschoten, zullen er in de nabije toekomst veel geweldige colorways komen. Vandaag bekijken we de terugkeer van de Nike Air Force 1 Mid in de exclusieve "Enamel Green" -kleuren van vrouwen, met de metallic-metallic-branding, een gebroken witte middenzool en een klassieke gummibodem, perfect voor elke gelegenheid.

De Nike Air Force 1 Sale Nederland was een van de meest gewilde silhouetten in 2016 dankzij een agressieve push van Nike Sportswear om een ​​aantal van de meest iconische colorways terug te brengen uit de vroege jaren 2000, terwijl ook het legendarische basketbalmodel van Bruce Kilgore werd vernieuwd en verfrist. De Nike SF-AF1 was een favoriet van fans, terwijl de Nike Air Force 1 Mid Flyknit de sportkledingafdeling hield met een aantal monochrome tinten en een alternatieve, lichte op Ultra Moire geïnspireerde buitenzool voor een gemoderniseerde rit.

Vandaag bekijken we de Nike Air Force 1 Waar te Koop in de perfecte "Enamel Green" -kleur voor de lente van 2017. De pastelwitte tint ziet hoogwaardige suède accenten op het hoog gebogen enkelband en de tong terwijl de 'Nike Air'-branding in reliëf overeenkomt met de eenvoudige, verfijnde lifestyle suède touch op de zijpaneel-plaatsing van de Swoosh. Het extra ijs op de teen en hiel van de buitenzool wordt hier overgeslagen voor een eenvoudige doorschijnendheid.
pages: 1
|

Home » Announcements » Nike Air Force 1 Opruiming