Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Nike Lunar Bestellen Messages in this topic - RSS
11/7/2018 7:17:17 PM
haoadu
Posts 2


Je kunt het ophalen op www.apparentshoe.com

Hoewel de Nike Lunar Bestellen-serie recente, in het najaar klaargemaakte make-over heeft gekregen en Nike ACG hun designkoteletten met nieuwe silhouetten laat zien, keert de Nike Lunar Force 1 Duckboot opnieuw terug met een nieuwe jas-inspire gewatteerde constructie, perfect voor de koudere seizoenen verderop. . Vandaag bekijken we de Lunar Force 1 Duckboot '17 in een Triple Black en Medium Olive, elk met een geüpdatet rigide diamantgeslepen textiel op de voorvoet voor een extra agressieve esthetiek, terwijl die comfortabele Lunarlon-tussenzool wat gewicht verliest.

Het klassieke duckboot-silhouet werd geïntroduceerd als een stijlvolle schoenoptie die kon beschermen tegen de elementen. Toen Nike Lunar Kopenhet met de Air Force 1 High mengde, was de respons positief en velen noemden het een van de best veranderde AF1's ooit. In de late herfst brengt Nike een low-top versie van de Lunar Force 1 Duckboot uit, wat een beetje tegen het anti-elementen doel indruist omdat je enkels volledig bloot zijn.

De twee lijken misschien aan de andere kant van het Nike Lunar NederlandSportswear-spectrum - men heeft de neiging om Nike-klassiekers te laten lijken op Timberland-laarzen, en de andere is geworteld in performance running-technologie voor een flexibele en stijlvolle rit. De twee komen eigenlijk samen op de Nike Lunar Force 1 Flyknit "Flax", een premium versie van de Nike Air Force 1 bootinspiratie die we de afgelopen drie of zo herfst / winter seizoenen van de Swoosh hebben gezien.

De Nike Lunar Goedkoop Flyknit "Flax" sloten de gepatenteerde luchttechnologie gevonden in het iconische basketbalmodel van Bruce Kilgore voor een slanker Lunarlon-afwerking, maar wat echt je aandacht zal trekken is de combinatie van een premium vlasnubuck gecombineerd met een bijpassende Wheat Flyknit op de zijpanelen.

Het ziet er naar uit dat de Nike Lunar Goedkope Duckboot dit najaar en winterseizoen volledig van kracht zal zijn, omdat we al meerdere kleuren in het wild opmerken. De meester van alle sneakerlaarzen, het hybride ontwerp van de iconische Air Force 1 High met een waterbestendige duckboot, is een grote hit voor iedereen die zijn Air Force het hele jaar door wil dragen. Als je een van die demografen bent, dan zul je zeker enthousiast zijn over deze drie nieuwste looks voor het model, met je keuze aan tonaal olijfgroen, donkerblauw of donkerrood bovenwerk en Lunar-gevulde tussenzolen boven een rubbergom bodem.
pages: 1
|

Home » Announcements » Nike Lunar Bestellen