Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » General » adidas sobakov zwart Messages in this topic - RSS
11/12/2018 1:33:37 AM
seireoriee
Posts 3

adidas schoenen 2018 Nu voetbal weer centraal staat met het WK kick-off deze week, presenteert adidas Originals een moderne versie van de 'casual voetbalschoen' in de vorm van de nieuwe Sobakov.

adidas schoenen damen kopen Het is adidas 'voorrecht om verfrissende en boeiende silhouetten te maken met wat ze het beste weten, hun kennis van voetbal. Het merk is vers van een paar heruitgaven in de voetbalwereld, namelijk hun recente val van de legendarische Predator Precision in pakvorm, naast een introductie in de wereld van een nieuw model, de Kamanda. Nu worden we getrakteerd op een botsing van soorten uit de 3 strepen in de vorm van de verbijsterende naam Sobakov.

adidas schoenen herren goedkoop De Adidas Sobakov voetbaltrainers zijn gestileerd in een eenvoudige maar effectieve zwart-witte kleurstelling met contrasterende beige zool, ontworpen met een scherpe en bijna puntige vorm voor een slank silhouet. Met een geribbelde stof over het hoofdgedeelte van de schoen, aangevuld met de klassieke drie strepen, maar toch ontworpen met een unieke draai die heel anders is dan alle andere paren in het Adidas-assortiment.

adidas sobakov zwart Duidelijke ontwerpeigenschappen van de aangekondigde Predator-lijn zijn zichtbaar aan de bovenkant, met de gegolfde strepen te zien op de Precision-aflevering 2000 van de legendarische reeks voetbalschoenen. Het traditionele bovenwerk van het laars is gereviseerd met een diep zwart gebreid bovenwerk, met lineair borduursel dat over de toebox loopt, enigszins aan de originele laars doet denken. Zittend onder de voeten, een stevige, rubberen zool laat een golvende textuur over de gehele lengte van de eenheid zien. Minimale hints van leer kruipen subtiel in de Sobakov, in de vorm van de vegen strepen, hielkap en tong paneel.

https://www.newbsports.com/
pages: 1
|

Home » General » adidas sobakov zwart