Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » Announcements » Nike Air Max VaporMax Kjøp Messages in this topic - RSS
11/13/2018 1:10:06 AM
weaqer
Posts 2


Du kan hente den fra www.skoplace.com

Nike's utrulling av lyse, damer-bare iterasjoner av deres nyeNike Air Max VaporMax Kjøp fortsetter som denne lyse "University Gold" -fargebanen kommer til å slippe denne uken. Den lakkløse skoen har også en lyse gull flyknit øvre med en gull plast hæl bur, og tilbyr også svart Air Max merkevare på tungen og reflekterende detaljer på den laterale Swoosh og hælfanen for en stilfull stil. Skoens utseende er avrundet med en krystallklar Vapormax pute-enhet med flere gule aksenter og en skjermbrett-mønstret gul innersåle.

Nike Air Max VaporMax Billig lagde sin globale debut tilbake i mars på Air Max Day i ren og kul "Pure Platinum" -fargeway for både menn og kvinner. Siden da har Nike's ubarmhjertige trykk på Vapormax ført til en eklektisk blanding av fargebaner som rammer butikkhyller, men har ikke virkningen ganske som den som startet alt.

I forrige uke fikk vi en første titt på en lekket COMME Des GARCONS x Nike Air Max VaporMax Lavest Prisprøve, og nå får vi et bedre kikk på den aktuelle sko og lærer også en viktig detalj: det er en Vapormax-stropp. Den ennå uutgitte versjonen av VaporMax uten snørebånd og en ekstra midfootrem ser ut som om den kan bli introdusert i detaljhandel, akkurat som standard VaporMax, ved å slippe en collab med CDG først før den generelle utgivelsesfargen starter.

Nike Air Max VaporMax Beste Prisarven er fortsatt i sine spedbarnsfaser, men vi vet allerede at Nike har mange stilarter som kommer med den nyutviklede sålen. Denne første titt på ny modell avslører en helt ny Flyknit-patter på oversiden med et mindre Swoosh-logo, tykkere snørebånd og en ekstern hælkasse. Nå er det bare et spørsmål om nomenklaturen; er dette en VaporMax Trainer eller Racer? Det er sikkert mye å se frem til i denne kategorien

"Cool Gray" kommer til en av de heteste joggeskoene på jorden tidlig neste måned. Nike Air Max VaporMax Nettbutikkdet er ikke en overraskelse som kommer tilbake til Air Jordan 11 "Cool Gray", men VaporMax som får den klassiske gråtonen over sin Flyknit-øvre. Selv om det er enda en grå versjon av VaporMax, tror vi ikke noen vil klage, siden det er uten tvil den beste ennå. Den subtilt lyng grå øvre i et nøytralt utseende er gitt et blunk med reflekterende Swooshes å fullføre fargen som kommer i størrelsesorden for både menn og kvinner 3. august.
pages: 1
|

Home » Announcements » Nike Air Max VaporMax Kjøp