Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » General » nike m2k tekno orange Messages in this topic - RSS
11/14/2018 12:33:33 AM
qeyretrye
Posts 3

nike schoenen 2018 Nike heeft elementen uit de Monarch 1- en IV-silhouetten genomen en hen opnieuw voorgesteld als een schoen die 'voorloopt op de tijd'. Met zwart leren bovenwerk, tonale branding, witte accenten en stevige zool.

nike schoenen damen kopen Met de herfst in volle gang is de trendy Nike M2K Tekno klaar om te worden uitgerold in drie gloednieuwe kleurstellingen om Nike te helpen zijn dominantie in de stevige sneakerruimte te behouden. Geïnspireerd door de cultklassieker Nike Air Monarch, maakt de iets afgeslankte Tekno nog steeds gebruik van robuuste lagen voor een overvloed aan kleurblokkerende eigenschappen, waardoor hij leent voor een hele reeks aantrekkelijke kleuren.

nike schoenen herren goedkoop In 2002 bracht Nike de Nike Monarch onder de spotlights van de sneakerwereld. Het was de veelzijdige, slijtvaste schoen met alles wat de Swoosh-merkstijl nog had. Snel vooruit naar vandaag en de opvolger van de Monarch is de M2K Tekno. Het bijgewerkte silhouet heeft een lichtgewicht schuimzool voor de beste demping en wie kan de AMAZING 'Pink Foam' upper, amirite, negeren? Met het stevige sneakersilhouet dat grote golven in de sneakercommunity heeft gemaakt, komt de M2K Tekno op een perfecte tijd en sportieve onvergetelijke kleurstellingen.

nike m2k tekno orange De nieuwe Nike M2K Tekno sneakers zijn geïnspireerd op het beroemde Air Monarch-model en hebben futuristische elementen. Nike M2K Tekno damesschoenen zijn gemaakt van leer en synthetisch. Ze hebben een phylon middenzool voor optimale demping. TPU-insert op de hiel en gevoerde schuimtong.

https://www.besteschoen.com/
pages: 1
|

Home » General » nike m2k tekno orange