Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » General » adidas eqt racing roze Messages in this topic - RSS
11/19/2018 12:15:59 AM
pqiweuywiy
Posts 3

adidas schoenen 2018 Voor deze speciale uitgave worden de EQT Support ADV en EQT Racing ADV in een topvorm gepresenteerd, waarbij vooruitstrevende, progressieve technische elementen gecombineerd worden met de blijvende originele colorway van de adidas Equipment-serie om een ​​trots en zuiver eerbetoon te brengen aan de prestaties van vrouwen in de buurt de wereld.

adidas schoenen damen kopen Adidas breidt hun herfstcollectie uit met een eenvoudige weergave van het EQT Racing ADV-silhouet. Voor het nieuwste ontwerp is de lichtgewicht runner voorzien van een gebreide mesh-constructie door het bovendeel in een volledig witte colorway. Geborduurde details zijn te zien over de veter-systemen, terwijl een TPU-hielkooi met tonale ondersteuning optimaal comfort en ondersteuning biedt. Eindelijk maken een gelast Adidas-logo op de tong en een tonale tussenzool de look af.

adidas schoenen herren goedkoopGeboren in de jaren '90 en nog steeds schoppen het vandaag in deze mesh running sneakers van adidas, bijgewerkt met moderne technologie en futuristische details. Bovenkant van ademend, gebreid mesh met panelen en kenmerkende EQT-zwemvliezen met drie strepen aan de zijkanten met geborduurde accenten. Afgewerkt met een voering met vochtafdrijvende kussensok en een rubberen buitenzool met gelkussen.

adidas eqt racing roze De EQT Racing ADV's hebben ook een tong uit Burrito-stijl, slechts aan één kant bevestigd, voor een eenvoudige aan / uitschakeling. Je vindt ook gestreepte webbing aan beide zijkanten, representatief voor de adidas 3-Stripes. De EQT Racing ADV's hebben ook een gegoten EVA-tussenzool met zwarte geïntegreerde 3-strepen.

https://www.newbsports.com/
pages: 1
|

Home » General » adidas eqt racing roze