Powered by Jitbit AspNetForum free trial version.
 

 

Home » General » nike air force 270 rood Messages in this topic - RSS
11/19/2018 9:57:35 PM
mqoiwejqw
Posts 3

nike schoenen 2018 We hebben een paar van de Nike Air Max 270 Light Bone in handen gekregen en hen naar The Lab gebracht om de gebruikte materialen van dichterbij te bekijken en te matchen met onze sneaker care-reeks; zodat je ze deze komende Air Max-dag fris kunt houden.

nike schoenen damen kopen De gloednieuwe Air Max 270 met ontwerpelementen van de iconische Air Max 180 en Air Max 93 is de allereerste luchteenheid die speciaal is ontworpen voor een lifestyle-schoen, een eenheid die klokt als de hoogste ooit op 32 mm. De Air Max 270 is gevuld met frisse Oregon-lucht en ligt direct aan de weg van de belangrijkste Nike-campus. Het combineert elementen uit het verleden van de Air Max-familie met een nieuw bovenwerk met zeshoekige mesh voor een hybride sneaker die het erfgoed naar voren brengt.

nike schoenen herren goedkoop Nike brengt Air Force 270-silhouet uit, uitgevoerd in een vertrouwd safarikleurenschema. Dit model heeft een bovenwerk van leer geaccentueerd met een tong van mesh en neopreen en een volledig ademende, geperforeerde neusdoos. De nylon voorvoetriem met TPU-gespen zorgt voor een extra stijl, evenals de tong- en hieltrekkoorden, safari-print op de zijpanelen en de met juwelen versierde Swoosh op de kraag. Ten slotte zit dit model bovenop een Air Unit met zichtbare hak en een rubberen tussenzool.

nike air force 270 rood In de gedurfde kleuren van zwart, oranje en grijs spreken ze de ultieme streetstyle. Ze hebben ook een Cheetah-geïnspireerde print aan de zijkanten van de schoen die de safari-invloed vertegenwoordigt. Geïnspireerd door het origineel van 'Sir Charles', heeft deze sneaker ook een gigantische Air Max-eenheid in een opvallende oranje kleur in de hiel. De ontwerpelementen op deze sneaker scheiden het echt apart van de rest.

https://www.schoennieuwe.com/
pages: 1
|

Home » General » nike air force 270 rood